Produktguide: Kosttilskudd å ta om morgenen

Uansett hvis det er for å sikre en næringsmessig riktig frokost, eller hvis det er for å spar tid under hektiske morgener, finns det kosttilskudd som kan være behjelpelig. Med en god start på dagen takler du mer – både mentalt og fysisk.

Etter nattfasten har kroppen ekstra stort behov av visse næringsstoffer. Protein for å avbryte muskelnedbrytning, langsomme karbohydrater for kontinuerlig energiutskillelse, essensielle fettsyrer for hjerte/vaskulær helse og kostfiber for en sunn mage.

1. Myseprotein (whey)

Etter 8-10 timer uten næringstilførsel er musklerne veldig tiltrengt av protein for å kunne fullføre restitusjons- og oppbyggingsprosessen. Myse er den proteinkilde med raskest opptak og lemper seg dermed spesielt godt på dette tidspunktet.

.

Topp-3 myseprotein

Toppselgere
+ 26 varianter
Toppselgere
+ 26 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 11 varianter
399 kr
Kjøp
Kjøp
Monthly highlight
Prisfunn
+ 5 varianter
Monthly highlight
Prisfunn
+ 5 varianter
223 kr
Laveste pris 223 kr
Kjøp
Laveste pris 223 kr
Kjøp

2. Komplette frokostløsninger

Enten du er i en hast, har dårlig fantasi eller begrenset aptit kan en forenklet frokostrutin være en skikkelig livredder. Bekjemp barrierer gjennom å finne et morgenmåltid som matcher dine preferanser mens det går raskt å tillrede og konsummere.


Topp-3 frokostløsninger


+ 3 varianter
199 kr
Kjøp
Kjøp
Kjøp fler, spar mer
+ 1 variant
Kjøp fler, spar mer
+ 1 variant
279 kr
Kjøp
Kjøp
Kjøp fler, spar mer
+ 1 variant
Kjøp fler, spar mer
+ 1 variant
189 kr
Kjøp
Kjøp

3. Omega-3

Visse næringsstoffer er klassifisert som essensielle, det betyr at de må regelmessigt legges til via kostholden for at kroppen ska fungere som den skal. Flerumettede fettsyrer, i form av omega-3, er et slikt eksempel. Gjør det til en rutine å ta kapslene hver morgen.

Topp-3 omega-3

Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
219 kr
Kjøp fler, spar mer
119 kr

Relaterte artikler

Guide: Kosttillskudd å ta før trening

Kosttilskudd å ta før trening

Når det gjelder kosttilskudd som blir tatt før trening er de primært fokusert på å levere en rask ytelsesforbedrende effekt og forberede kroppen å dra nytte av treningen den snart vil bli utsatt for.

Guide: Kosttilskudd å ta etter trening

Kosttilskudd å ta etter trening

Rett etter fullført trening er det viktig å fyll på med næring, spesielt protein, for å begynne restitusjonen. Her går kroppen vanligvis tom for energi og er dermed ekstra mottakelig for å benytte seg både næring og effekt.

Guide: Kosttilskudd å ta under trening

Kosttilskudd å ta under trening

Under trening handler det om å motvirke tretthet gjennom å forsyne kroppen med drivstoff og i form av riktige næringsstoffer. Muskelbrensel nummer 1 er karbohydrater, men det finnes også andre kosttilskudd som kan være til god hjelp.


Guide: Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Å dele opp dagens næringsinntak i flere mindre måltider har vist seg å være en oppskrift på suksess for mange. På den måten holder du energinivået oppe og minimerer risikoen å spise noe du ikke burde.

Guide: Kosttilskudd å ta om kvelden

Kosttilskudd å ta om kvelden

Natten er døgnets viktigste vindu for restitusjon. Gjennom å ta de riktige kosttilskuddene kan du begge sikre høyest mulig søvnkvalitet og gi musklerna den næring de trenger for å bli større og sterkere.

Guide: Kosttilskudd å ta hver dag

Kosttilskudd å ta hver dag

En sunn livsstil begynner ikke sjelden med velfungerende rutiner. Rutinene skal dekke alt fra søvn og trening til arbeid og kosthold. Det siste kan bli sterkt tilrettelagt gjennom en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd.