🎁Adventsdeal🎁

Spar opptil 50% på treningsutstyr

Kre-Alkalyn

Kre-Alkalyn...

Kre-Alkalyn

Les mer

Hva er kreatin?

Kreatin er et av de mest brukte og verdsatte kosttilskuddene i verden. Kreatin er et stoff som finnes i kroppen og også i enkelte matvarer, særlig i rødt kjøtt. For å få i seg de mengdene kreatin som gir treningsresultatene som vises i kreatinstudier, kreves det enorme mengder mat og er praktisk talt umulig. Derfor er kosttilskudd med kreatin nesten et must for deg som ønsker å få mest mulig ut av treningen. Kreatin er en fosfatdonor som hjelper kroppen med å lade opp ATP når kroppen bruker dette stoffet til bevegelse. ATP er den første energikilden kroppen bruker for alle former for bevegelse, også på treningsstudioet. 

 

Hvilke effekter har kreatin?

Kreatin er i dag et meget godt undersøkt stoff og dets virkninger er kjent. At det er så verdsatt av idrettsutøvere rundt om i verden skyldes at kreatin øker arbeidskapasiteten under kortsiktig og høyintensiv trening. Effekten oppnås ved et inntak på 3 gram om dagen, og merkes vanligvis gjennom at det blir mulig å gjennomføre flere repetisjoner under sett hvor det vanligvis blir tungt. 

 

Verdenskjente Kre-Alkalyn

Det finnes mange forskjellige former for kreatin, alt fra enkle til svært avanserte. En av de mest populære formene er Kre-Alkalyn. Dette er en helt unik form for kreatin, og populariteten har ikke blitt mindre de siste årene. Kre-Alkalyn er et mikronisert og pH-bufret kreatin som ikke krever like høye doser som for eksempel kreatinmonohydrat. Kre-Alkalyn er i dag det åpenbare valget blant mange atleter som er ute etter et effektivt kreatin.  

 

Hvordan bruke Kre-Alkalyn?

Kre-Alkalyn krever ikke en oppladningsfase, og det er veldig populært å bruke umiddelbart før en treningsøkt. Kre-Alkalyn kommer ofte i form av brukervennlige kapsler, noe som betyr at doseringen alltid er nøyaktig. Du vil også finne Kre-Alkalyn i mange andre produkter, for eksempel PWO. Kre-Alkalyn bør brukes daglig for best effekt. Ta dosen din før trening. På treningsfrie dager kan du ta en dose når som helst i løpet av dagen. 

Gymgrossisten har et stort utvalg av produkter med Kre-Alkalyn som eneste ingrediens, men også produkter der Kre-Alkalyn er inkludert i en mer avansert formel. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Form

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
249 kr
349 kr
349 kr
20%
503 kr
629 kr
429 kr