🎁Adventsdeal🎁

Spar opptil 50% på treningsutstyr

Ashwagandha

Ashwagandha...

Ashwagandha

Les mer

Brukt i flere tusen år

Ayurveda er en tradisjonell folketro med dype røtter, spesielt i India, der ayurveda har blitt praktisert i mer enn 4000 år. Ayurveda bruker et veldig stort antall urter og planter til forskjellige formål, og en av de mest fremtredende er ashwagandha som også kalles «Prince of Ayurveda». Ashwagandha brukes på utallige måter i ayurveda og er en viktig del av det holistiske menneskesynet som ayurveda har. 

 

Hva er Ashwagandha

Ashwagandha er en liten, grønn og tilsynelatende ganske unnselig busk. Det botaniske navnet er Withania somnifera og den vokser i India, Nepal, Kina, Midtøsten og i visse deler av Afrika. På busken vokser det oransje-røde bær, og selv om bærene og andre deler av busken brukes, er det hovedsakelig roten til planten som er interessant. Roten inneholder et stoff kjent som kalles withanolider, og det er dette stoffet som mange av tilskuddene som inneholder ashwagandha prøver å isolere og maksimere.  

 

Ulike grader av renhet

Siden ashwagandha er en plante, varierer innholdet fra plante til plante. I moderne tilskudd har mengden withanolider ofte blitt isolert og standardisert, noe som betyr at hver kapsel med ashwagandha inneholder en garantert mengde av stoffet. Hvor mye withanolider et produkt inneholder varierer.  

 

Hvordan bruke ashwagandha

De fleste tilskudd med ashwagandha kommer i form av kapsler, men det finnes også unntak i form av ren rot, pulver, tabletter og i noen flytende produkter. Velg den formen som passer deg best. Ashwagandha er et supplement som mange bruker daglig og året rundt som et sikringsprodukt. Mange velger også å øke dosen i perioder i livet når man opplever ekstra mye stress. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
Swedish Supplements
229 kr
Toppselgere
259 kr
Toppselgere
379 kr
269 kr
199 kr
219 kr