🎁Adventsdeal🎁

Spar opptil 50% på treningsutstyr

Fokus & Nootropics

Ikke undervurder en bra PWO før du skal sette i gang med en hard treningsøkt. En PWO er et produkt som er spesielt utviklet til å brukes før trening og det finnes mange p...

Ikke undervurder en bra PWO før du skal sette i gang med en hard treningsøkt. En PWO er et produkt som er spesielt utviklet til å brukes før trening og det finnes mange produkter å velge mellom. De har et bredt utvalg av ingredienser i ulike styrker og det finnes også produkter med et spesialisert innhold hvor fokuset ligger på utvalgte ingredienser.

Les mer

PWO med fullt fokus

Det finnes noen PWO-er uten ingredienser som er beregnet for «pump», slik som arginin og citrullin, men i stedet inneholder stoffer med kun én oppgave: å øke våkenhet, fokus og konsentrasjon. Eksempler på dette er koffein, men det er også vanlig med teanin, ulike aminosyrer, ulike varianter av kolin og planteekstrakter. Disse produktene er ofte veldig oppkvikkende og er noen ganger også klassifisert som nootropics. Begrepet nootropics er relativt nytt, men det refererer til produkter eller ingredienser som på en eller annen måte påvirker hjernen. Verdens kanskje aller mest brukte nootropic er koffein i ulike former. 

 

Konsentrert innhold

PWO-er som ikke inneholder stoffer som arginin eller lignende, er ofte et veldig konsentrert produkt. Når alle ingrediensene som normalt tar mye plass i scoopen fjernes, gjenstår det kun en liten mengde pulver. Dette inneholder store mengder med oppkvikkende stoffer. Pass derfor alltid på å dosere riktig og i henhold til instruksjonene når du velger produkter av denne typen. 

 

Lag din egen PWO

Et produkt med fokus på fokus har en veldig stor fordel. Det er utmerket å bruke som base for å lage din egen PWO. Bruk et ferdig produkt som base som gir alt det oppkvikkende du trenger og velg så selv hvor mye citrullin, arginin eller andre ingredienser du vil bruke før trening. Gymgrossisten har alle disse produktene slik at du kan prøve selv. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter
+ 5 varianter
399 kr
Kjøp Kjøp
+ 1 variant
419 kr
Kjøp Kjøp