Produktguide: Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Å dele opp dagens næringsinntak i flere mindre måltider har vist seg å være en oppskrift på suksess for mange. På den måten holder du energinivået oppe og minimerer risikoen å spise noe du ikke burde.

Gjennom å ha en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd som mellommåltidsalternativ kan du på en smidig og prisvert måte sikre at du får i deg riktig næring i riktig mengde. Tilpasset dine individuelle behov og mål.

1. Blandet protein

Myse er kjent for sitt raske opptak, kasein for sitt langsomme. Men som mellommåltid vil du gjerne at proteinkilden tilbyr en kombinasjon av disse egenskaper. Her kommer blandet protein inn i bildet som et skreddersytt alternativ.


Topp-3 blandet protein

10%
+ 4 varianter
269 kr
299 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
10%
+ 9 varianter
Toppselgere
10%
+ 9 varianter
Star Nutrition
224 kr
249 kr
Kjøp Kjøp
15%
+ 2 varianter
229 kr
269 kr
Kjøp Kjøp

2. Proteinbarer

Det er ikke alltid du har mulighet å forberede en måltid eller til og med blande en shake når klokken slår mellommåltid. I slike situasjoner er en proteinbar en meget kompetent redder i nød. Finn et alternativ som stemmer med ditt protein- og kaloribehov. 


Topp-3 proteinbarer

10%
+ 8 varianter
26 kr
29 kr
Kjøp Kjøp
10%
+ 9 varianter
22 kr
25 kr
Kjøp Kjøp
10%
+ 1 variant
26 kr
29 kr
Kjøp Kjøp

3. Proteindrikke

Samme logikk som for proteinbarer. Ferdigblandet proteindrikke er en god løsning når du ikke har mulighet å lage eller konsummere en ”solid måltid”. Dessuten har drikke vanligvis en litt bedre næringsverdi (mer protein og mindre karbohydrater) enn barer.


Topp-3 proteindrikker

+ 8 varianter
39 kr
Kjøp Kjøp

Relaterte artikler