0
0
Produktguide: Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Å dele opp dagens næringsinntak i flere mindre måltider har vist seg å være en oppskrift på suksess for mange. På den måten holder du energinivået oppe og minimerer risikoen å spise noe du ikke burde.

Gjennom å ha en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd som mellommåltidsalternativ kan du på en smidig og prisvert måte sikre at du får i deg riktig næring i riktig mengde. Tilpasset dine individuelle behov og mål.

1. Blandet protein

Myse er kjent for sitt raske opptak, kasein for sitt langsomme. Men som mellommåltid vil du gjerne at proteinkilden tilbyr en kombinasjon av disse egenskaper. Her kommer blandet protein inn i bildet som et skreddersytt alternativ.


Topp-3 blandet protein

Supreme Any Time Protein, 900g

Star Nutrition
249 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
Toppselgere

Supreme Casein, 750g

Star Nutrition
199 kr
Kjøp Kjøp

Vegan Protein Blend, 1 kg

Star Nutrition
249 kr
Kjøp Kjøp

2. Proteinbarer

Det er ikke alltid du har mulighet å forberede en måltid eller til og med blande en shake når klokken slår mellommåltid. I slike situasjoner er en proteinbar en meget kompetent redder i nød. Finn et alternativ som stemmer med ditt protein- og kaloribehov. 


Topp-3 proteinbarer

Star Nutrition Protein Bar, 55g

Star Nutrition
29 kr
Kjøp Kjøp
21%
21%

Goodlife Low Sugar, 50 g

Goodlife
Fra
19 kr
Kjøp Kjøp

Best Bar, 60 g

Star Nutrition
29 kr
Kjøp Kjøp

3. Proteindrikke

Samme logikk som for proteinbarer. Ferdigblandet proteindrikke er en god løsning når du ikke har mulighet å lage eller konsummere en ”solid måltid”. Dessuten har drikke vanligvis en litt bedre næringsverdi (mer protein og mindre karbohydrater) enn barer.


Topp-3 proteindrikker

Whey-80, Drink, 330 ml

Star Nutrition
29 kr
Kjøp Kjøp

Relaterte artikler