Produktguide: Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Å dele opp dagens næringsinntak i flere mindre måltider har vist seg å være en oppskrift på suksess for mange. På den måten holder du energinivået oppe og minimerer risikoen å spise noe du ikke burde.

Gjennom å ha en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd som mellommåltidsalternativ kan du på en smidig og prisvert måte sikre at du får i deg riktig næring i riktig mengde. Tilpasset dine individuelle behov og mål.

1. Blandet protein

Myse er kjent for sitt raske opptak, kasein for sitt langsomme. Men som mellommåltid vil du gjerne at proteinkilden tilbyr en kombinasjon av disse egenskaper. Her kommer blandet protein inn i bildet som et skreddersytt alternativ.


Topp-3 blandet protein

+ 2 varianter
319 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 9 varianter
Toppselgere
+ 9 varianter
289 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
289 kr
Kjøp
Kjøp

2. Proteinbarer

Det er ikke alltid du har mulighet å forberede en måltid eller til og med blande en shake når klokken slår mellommåltid. I slike situasjoner er en proteinbar en meget kompetent redder i nød. Finn et alternativ som stemmer med ditt protein- og kaloribehov. 


Topp-3 proteinbarer

+ 3 varianter
29 kr
Kjøp
Kjøp
25 kr
Overvåke
Overvåke

3. Proteindrikke

Samme logikk som for proteinbarer. Ferdigblandet proteindrikke er en god løsning når du ikke har mulighet å lage eller konsummere en ”solid måltid”. Dessuten har drikke vanligvis en litt bedre næringsverdi (mer protein og mindre karbohydrater) enn barer.


Topp-3 proteindrikker

Relaterte artikler

Nybegynnerguide: Kosttilskudd før trening

Kosttilskudd å ta før trening

Når det gjelder kosttilskudd som blir tatt før trening er de primært fokusert på å levere en rask ytelsesforbedrende effekt og forberede kroppen å dra nytte av treningen den snart vil bli utsatt for.

Guide: Kosttilskudd å ta etter trening

Kosttilskudd å ta etter trening

Rett etter fullført trening er det viktig å fyll på med næring, spesielt protein, for å begynne restitusjonen. Her går kroppen vanligvis tom for energi og er dermed ekstra mottakelig for å benytte seg både næring og effekt.

Guide: Kosttilskudd å ta under trening

Kosttilskudd å ta under trening

Under trening handler det om å motvirke tretthet gjennom å forsyne kroppen med drivstoff og i form av riktige næringsstoffer. Muskelbrensel nummer 1 er karbohydrater, men det finnes også andre kosttilskudd som kan være til god hjelp.

Guide: Kosttilskudd å ta om morgenen

Kosttilskudd å ta om morgenen

Enten det er for å sikre en ernæringsmessig riktig frokost, eller hvis det er for å spare tid under hektiske morgener, finns det kosttilskudd som kan være behjelpelig. Med en god start på dagen takler du mer – både mentalt og fysisk.

Guide: Kosttilskudd å ta om kvelden

Kosttilskudd å ta om kvelden

Natten er døgnets viktigste vindu for restitusjon. Gjennom å ta de riktige kosttilskuddene kan du begge sikre høyest mulig søvnkvalitet og gi musklerna den næring de trenger for å bli større og sterkere.

Guide: Kosttilskudd å ta hver dag

Kosttilskudd å ta hver dag

En sunn livsstil begynner ikke sjelden med velfungerende rutiner. Rutinene skal dekke alt fra søvn og trening til arbeid og kosthold. Det siste kan bli sterkt tilrettelagt gjennom en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd.