Treningsmaskiner og apparater

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av treningsapparater, blant annet ellipsemaskiner, tredemøller, treningssykler, romaskiner, multigym og trappemaskiner. Dette...

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av treningsapparater, blant annet ellipsemaskiner, tredemøller, treningssykler, romaskiner, multigym og trappemaskiner. Dette er treningsapparater som passer bra både til hjemmebruk og i treningsstudioet. Her finner du profesjonelle tredemøller med flere forhåndsinnstilte programmer og funksjoner for å overføre treningsresultater til andre enheter. Hvis du foretrekker å bruke treningssykler, har vi airbikes som blant annet brukes i funksjonell trening og passer for de som ønsker å forbedre kondisjonen. Vi har også ulike innendørssykler med justerbart styre og «glidende» følelse. Romaskinen har lenge vært et populært valg for både styrke- og kondisjonstrening. Vi har en rekke teknisk avanserte romaskiner med blant annet trådløs pulsmåler og funksjoner for overføring av treningsdata.

Les mer

Kondisjonstrening

Seriøs kondisjonstrening krever seriøst treningsutstyr, så hvis du vurderer å bygge et hjemmegym, bør du absolutt vurdere å investere i en treningssykkel, en crosstrainer, en tredemølle eller noe annet. Men det krever selvfølgelig litt plass i hjemmet. Våre treningsmaskiner kan også brukes av treningssentre da det er av høy kvalitet. Investerer du i kvalitetsutstyr vil du oppleve at du får større utvikling og det er derfor kun fantasien som setter grenser for treningen din.

Hvorfor investere i treningsmaskiner

Å ha utstyr av god kvalitet enten hjemme eller på treningssenteret er viktig hvis du tar treningen på alvor. Hvis du har et spesifikt mål om at du ønsker å løpe et spesielt løp i et bestemt tempo for eksempel, er en tredemølle redskapet du trenger. Tredemøllen lar deg stille inn en gitt hastighet som holdes nøyaktig. Dette er essensielt hvis du ønsker å optimalisere fordelene ved både trening og konkurranser. Dette gjelder ikke bare løpetrening men også om du sykler eller trener på romaskinen.

Stort utvalg av treningsmaskiner

Hos Gymgrossisten har vi et stort utvalg av ergometersykler, tredemøller, romaskiner,elipsemaskiner og mye mer. De fleste av våre treningsmaskiner er av så høy kvalitet at de kan brukes både hjemme og i treningsstudioet. Med våre treningsmaskiner får du en grundig og allsidig trening av hele kroppen og alle dine muskelgrupper.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Treningsform

Avbryt
Bruk filter
Prisfunn
9.999 kr
Laveste pris 9.999 kr
Laveste pris 9.999 kr
+ 3 varianter
359 kr
Kjøp
Kjøp
Prisfunn
3.899 kr
Laveste pris 3.899 kr
Laveste pris 3.899 kr
Prisfunn
3.899 kr
Laveste pris 3.899 kr
Laveste pris 3.899 kr
Toppselgere
Prisfunn
2.799 kr
Laveste pris 2.799 kr
Laveste pris 2.799 kr
Prisfunn
7.499 kr
Laveste pris 7.499 kr
Laveste pris 7.499 kr
Prisfunn
16.999 kr
Laveste pris 16.999 kr
Laveste pris 16.999 kr
Prisfunn
18.999 kr
Laveste pris 18.999 kr
Laveste pris 18.999 kr
Prisfunn
6.499 kr
Laveste pris 6.499 kr
Laveste pris 6.499 kr