Yoga

Innen yoga og pilates er samspillet mellom kropp og sjel i fokus. I et langsomt tempo utfører du ulike tøyningsøvelser som styrker koordinasjon, smidighet, utholdenhet og...

Innen yoga og pilates er samspillet mellom kropp og sjel i fokus. I et langsomt tempo utfører du ulike tøyningsøvelser som styrker koordinasjon, smidighet, utholdenhet og konsentrasjon. Det er en allsidig trening som passer alle – fra ung til gammel, trent og utrent. Dette er fordi det ikke handler om maksimal innsats men om utfordrende funksjonell trening. Yogamatte, også kalt treningsmatte, er en praktisk og populær matte som gir et godt grep og myk støtdemping. Den er samtidig sammenleggbar og lett å ta med seg. Prøv yoga dersom du ønsker en effektiv og allsidig treningsform. Her finner du produkter uansett nivå.

Les mer

Velg rett yogamatte

Leter du etter en tykk yogamatte eller en stilig treningsmatte i lekkert design? Vi har det du leter etter. Her finner du ulike mønstre, farger og tykkelser på mattene. Mattene er enkle å vedlikeholde og rengjøres om nødvendig med en fuktig klut og mildt rengjøringsmiddel. Det finnes ulike matter for ulike bevegelser og øvelser. Selv om du er nybegynner, en vant yogi eller en som er en treningselsker som ønsker å ta matten med ut i naturen, til treningsstudioet eller å ha den hjemme, har vi yogamatten du leter etter.

Utmerket trening hjemme

Hvis dette er nytt for deg og du trenger øvelser for nybegynnere så vil du lære det raskt. Når du har kjøpt din første yogamatte er det bare å sette i gang. Hvis du vil trene hjemme med rolig musikk i bakgrunnen? Ikke noe problem. Når du trener yoga, roer du ned kropp og sinn, samtidig som du trener styrke, balanse og bevegelighet. Du finner raskt balansen mellom kropp og sjel. Du kan velge mellom å ha egne øvelser som føles bra for din kropp, eller å gå på et kurs. Noen sjekker på internett for tips og råd for deretter å bruke stua som treningsplass.

Andre yoga-redskaper

Det finnes flere forskjellige redskaper å ta i bruk når du utfører din yoga. For restitusjonsyoga passer en yogapute utmerket. Den passer perfekt når du ligger på gulvet eller i sengen med bøyde ben slik at musklene i rygg og bekken kan slappe av. Når du skal finne de riktige yogastillingene, finnes det yogablokker man kan ta hjelp av. Disse hjelper deg under de vanskelige stillingene. De finnes i presset naturkork eller i varianter laget av EVA-plast og polyetylen. Disse er designet for å gjøre innlæringen av nye bevegelser lettere.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Farge

Avbryt
Bruk filter
+ 2 farger
169 kr
+ 2 farger
169 kr
Prisfunn
439 kr
Laveste pris 439 kr
Laveste pris 439 kr
+ 2 farger
169 kr
25%
224 kr
Laveste pris 299 kr (-25%)
Laveste pris 299 kr (-25%)
599 kr
Kjøp
Kjøp