Person- og kjøkkenvekt

Hold kontrollen med en vekt En vekt gir mulighet til å ha nøyaktig kontroll. Ikke bare på hva dagsvekten er, men også mye mer. For deg som trener mye er mat en sentral d...

Hold kontrollen med en vekt En vekt gir mulighet til å ha nøyaktig kontroll. Ikke bare på hva dagsvekten er, men også mye mer. For deg som trener mye er mat en sentral del av livet og en god kjøkkenvekt er da uvurderlig. En god vekt på badet som ikke bare holder oversikt over vekten, men også måler andre faktorer som kroppsfett, muskelmasse med mer er et bra hjelpemiddel. En eller flere gode vekter er et enkelt og effektivt verktøy som gjør det enkelt å holde styr på både maten og hvordan kroppen utvikler seg.

Les mer

Kjøkkenvekter
En kjøkkenvekt er et nødvendig verktøy hvis du vil holde styr på hva du spiser. En vekt eliminerer gjetting og gir eksakte verdier. Til veiing av mat fungerer det bra med en enkel kjøkkenvekt som kun viser vekt. For deg som vil ha mer enn det, har Gymgrossisten også avanserte kjøkkenvekter som i tillegg til vekt også viser kalorier og proteininnhold, noe som gjør det lettere å ha kontroll på maten på detaljnivå.

 

Personvekter

Personvekter kommer med mange forskjellige funksjoner. De enkleste viser kun vekten, noe som er godt nok for mange, men skal du ha kontroll på alt finnes det flere alternativer. Gymgrossisten har vekter som, i tillegg til vekt, også måler kroppsfett, BMI, mengde muskelmasse, beinmasse, kan beregne BMR og mer. Noen av disse vektene kan også enkelt kobles til telefonen, noe som betyr at du enkelt kan lagre og spore data med en medfølgende app. En avansert personvekt gir et helt annet innblikk i hvordan kroppen utvikles og endrer seg gjennom trening og kosthold.

 

Hvilken vekt skal du velge?

Det anbefales å ha to vekter hjemme, en på kjøkkenet som hjelp til matlaging og en personlig vekt som hjelper deg å holde styr på de fysiske verdiene du ønsker å overvåke. Hvor avansert vekt du ønsker er opp til deg selv. En mer avansert vekt gir alltid flere målemuligheter og vanligvis høyere presisjon. Hos Gymgrossisten finner du flere ulike vekter med varierende funksjoner. Les hva hver vekt klarer og velg deretter en som oppfyller kravene dine.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter
+ 1 variant
+ 1 variant
3 anmeldelser
Fra
269 kr
Kjøp
Kjøp