Yogamatte

Yogamatter er nesten et "must have" i enhver form for yogatrening. Hos oss på Gymgrossisten finner du et fint utvalg av yogamatter som passer til forskjellige typer yoga,...

Yogamatter er nesten et "must have" i enhver form for yogatrening. Hos oss på Gymgrossisten finner du et fint utvalg av yogamatter som passer til forskjellige typer yoga, som Avslappings yoga, Yin yoga, Ashtanga yoga og Bikram yoga. Det finnes yogamatter i flere forskjellige materialer, pass på å finn en yogamatte som passer deg og din yogastil.

Les mer

Hva er en Yogamatte?

En yogamatte er normal tlitt tynnere enn en klassisk treningmatte. Grunnen til at yogamatten er tynnere er at må kunne finne balansen for yogaøvelsene, det kan bli vanskelig med en tykkere matte.

  • Yogamatte: ca 4mm tykk (men finnes også i 2mm, 5mm og 6mm)
  • Treningsmatte: Minst 1 cm tykk

Velg rett yogamatte

Leter du etter en tykk yogamatte eller en stilig treningsmatte i lekkert design? Vi har det du leter etter. Her finner du ulike mønstre, farger og tykkelser på mattene. Mattene er enkle å vedlikeholde og rengjøres om nødvendig med en fuktig klut og mildt rengjøringsmiddel. Det finnes ulike matter for ulike bevegelser og øvelser. Selv om du er nybegynner, en vant yogi eller en treningselsker som ønsker å ta matten med ut i naturen, til treningsstudioet eller ha den hjemme, har vi yogamatten du leter etter.

Hva er yoga?

Innen yoga og pilates er samspillet mellom kropp og sjel i fokus. I et langsomt tempo utfører du ulike tøyningsøvelser som styrker koordinasjon, smidighet, utholdenhet og konsentrasjon. Det er en allsidig trening som passer alle – fra ung til gammel, trent og utrent. Dette er fordi det ikke handler om maksimal innsats men om utfordrende funksjonell trening.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Farge

Avbryt
Bruk filter
Prisfunn
401 kr
Laveste pris 401 kr
Laveste pris 401 kr
599 kr
Kjøp
Kjøp
Adidas Fitness Equipment
549 kr
599 kr
Overvåke
Overvåke