Vektøkning

Kunsten å gå opp i vekt Å gå opp i vekt, ofte bare kalt bulking, er et effektivt verktøy for å øke styrke og muskelmasse. Bulking innebærer at du spiser i et kaloriovers...

Kunsten å gå opp i vekt Å gå opp i vekt, ofte bare kalt bulking, er et effektivt verktøy for å øke styrke og muskelmasse. Bulking innebærer at du spiser i et kalorioverskudd, samtidig som treningen ofte går over i en tyngre fase hvor målet er å takle mer og mer vekt. Det finnes mange ulike måter å legge opp treningen og kostholdet på i en bulke-periode, og et stort hjelpemiddel er å bruke riktig kosttilskudd og mat.

Les mer

Vektøkning kan være en utfordring
Å gå opp i vekt er en oppgave som krever dedikasjon og fokus. For mange er ikke målet uhemmet vektøkning, men det ideelle er at vektøkningen for det meste består av ny muskelmasse. For å få til dette, må maten og treningen håndteres på en eksemplarisk måte. For å legge til rette for best mulig mat og trening, har Gymgrossisten utviklet pakkeløsninger med produkter som har som formål å få deg til å gå opp i vekt. 

Ferdige pakker
Pakkene for vektøkning har ulike sammensetninger, så velg en pakke som passer deg. Mange pakker inneholder en gainer. Gainers har forskjellige formuleringer, men det de har til felles er at de tilfører et betydelig påfyll av kalorier. De inneholder mye karbohydrater og proteiner for å hjelpe deg å øke muskelmassen. Vurder også om du vil ha en pakke med kreatin, da kreatin ofte gir en vektøkning samtidig som det også øker muskelutholdenheten. 

Stort utvalg av produkter
Gymgrossisten har et stort utvalg av pakkeløsninger for bulkingen din. Her finnes et bredt utvalg av produkter med ulike sammensetninger som er interessante å kombinere og som passer for treningen og kostholdet ditt. Det finnes en pakke for alle. Utforsk tilbudet hos Gymgrossisten og finn favoritten din! 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter
15%
989 kr *
1.168 kr
Kjøp
Kjøp
15%
1.163 kr *
1.368 kr
Kjøp
Kjøp
18%
425 kr *
518 kr
Kjøp
Kjøp
20%
685 kr *
857 kr
Kjøp
Kjøp
22%
649 kr *
837 kr
Kjøp
Kjøp