Hjemmetrening

I denne kategorien finner du et bredt sortiment av treningsutstyr og treningsbenker som fungerer bra både til hjemmebruk og i treningsstudioet....

I denne kategorien finner du et bredt sortiment av treningsutstyr og treningsbenker som fungerer bra både til hjemmebruk og i treningsstudioet.

Les mer

Tren med frivekter som manualer, kettlebells, vektstenger og vektskiver samt medisinballer. Du finner alt tilbehøret du trenger til hjemmegymmet ditt.

Effektiv trening i hjemmegymmet

Stadig flere oppdager fordelene med å ha et hjemmegym hvor du har muligheten til å bygge en sterk fysikk med hjelp av det treningsutstyret som finnes. I et hjemmegym er valget av utstyr og redskaper grunnlaget for en effektiv treningsøkt. Gymgrossisten tilbyr en rekke multifunksjonelle og plasseffektive verktøy, perfekt for å maksimere prestasjonen din.

Stort utvalg av redskap til hjemmegymmet ditt

Vi har flere hundre treningsprodukter som er tilpasset hjemmegym og som passer til like mange treningsformer. Kombiner det som passer for deg og treningen din, for eksempel matter, manualer, kettlebells og gummistrikk, og du får bra trening av hele kroppen. Vektstangen er et must for funksjonell styrketrening hjemme. Vi har en rekke ulike design, vekter og modeller, med vektskiver som er dekket i et mykt plastlag slik at gulvet ikke blir skadet. Vi selger selvfølgelig også gymgulv.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
+ 2 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
+ 6 varianter
42 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
Toppselgere
1.499 kr
+ 3 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
+ 9 varianter
499 kr
Kjøp
Kjøp
OUTLET
20%
479 kr
599 kr
OUTLET
40%
1.253 kr
2.089 kr
OUTLET
20%
807 kr
1.009 kr
+ 2 varianter
229 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
Toppselgere
TRX
2.499 kr
Toppselgere
599 kr