0
0

Betalingsvilkår

OBS! Alle forsøk på svindel vil bli politianmeldt. Vi vil at du alltid skal føle deg trygg når du velger å handle hos oss. Derfor har vi valgt å tilby bare testede og sikre betalingsalternativer. Ved betaling med faktura og ved avbetaling sendes alltid pakken til din folkeregistrerte adresse. Dette er for å unngå svindel.

Betalingsalternativer

Følgende betalingsalternativer er mulige å velge:

Betalingsalternativ i samarbeid med KlarnaOm Klarna

Klarna ble grunnlagt i Stockholm i 2005 og hadde som mål å gjøre det lettere for folk å handle på nett. I løpet av de siste 15 årene har teknologien utviklet, engasjert og forandret verden rundt oss, men vårt mål er fortsatt like relevant som noensinne; å gjøre betalinger så enkelt, sikkert og ikke minst så smidig som mulig.

Ofte stilte spørsmål og svar om Klarna finner du under deres FAQ

Du kan også nå Klarna via deres hjemmeside eller ved å laste ned Klarna-appen

Kortbetaling

Hos oss er det mulig å betale med norske kort utstedt av VISA, Mastercard. Korttransaksjonen din sendes kryptert via Klarna, som er vår leverandør av kortbetalingsløsninger. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at kortinformasjonen din kommer på

avveie. Når du velger å betale med kort, må du oppgi kortnummer, kortets gyldighetsdato og CVC-koden som du finner på baksiden av kortet.

Når trekkes beløpet fra kortet mitt?

Når du bestiller vil kortet ditt bli godkjent og du vil motta en e-post som bekrefter at bestillingen er mottatt. Beløpet trekkes imidlertid først når varene forlater lageret vårt. Hvis kortet ditt ikke godtas og beløp ikke kan trekkes, vil det bli vist en melding på skjermen om at betalingen mislyktes.

Husk at selv om betalingen ikke ble godkjent, reserverer noen kortutstedere beløpet. Dette kan innebære at du ikke kan bruke det reserverte beløpet under et par dager før reservasjonen heves. Det samme gjelder dersom du vil avbestille og avbryte en kortbetaling før bestillingen din er sendt fra oss.

Betaling med faktura

Vi benytter oss av Klarna Faktura i samarbeid med Klarna. Hvis du velger faktura som betalingsmåte, blir fakturaen sendt til deg via e-post i forbindelse med at bestillingen sendes fra vårt lager. Du har 14 dager på deg til å betale fakturaen.

Hvis fakturens forfallsdato er passert uten at Klarna mottar noen betaling, vil en påminnelsesfaktura bli sendt.

Påminnelsesgebyr og eventuell forsinkelsesrente legges da til på denne.

Delbetaling med faktura

Vi benytter oss av Klarna Konto i samarbeid med Klarna der du har mulighet til å dele opp betalingen på 3-36 måneder. Du bestemmer selv selv hvor mye du betaler hver måned. Det laveste beløpet du kan betale kan sees på raden "Betal fra" på din faktura din. I midten av den påfølgende måneden sender Klarna en ny faktura per post og du bestemmer selv om du vil betale det laveste beløpet, et valgfritt høyere beløp eller hele det gjenværende beløpet for å avslutte delbetalingen.

Les gjerne gjennom Klarnas vilkår

Qliro kampanje - "Kjøp nå, betal senere"

Med jevne mellomrom gir Qliro deg som enkeltperson anledning til å kjøpe nå og betale senere, for eksempel, "Kjøp nå, betal i februar." Kjøp med Qliro Campaign samles på en månedlig faktura og sendes til deg i midten av den måneden betalingen skal skje ved forfall i slutten av samme måned. Du betaler kun 45 NOK per kjøp, 0% rente og 0 kr administrasjonsgebyr. Finn ut mer om vilkårene på "Kjøp nå, betal senere" under Qliro konto, betaling og kampanje.

Qliros fullstendige vilkår finner du her. Se også Standardiserte europeiske opplysni

nger

om forbrukerkreditt.

Qliro Fa

kturaVed valg av Qliro faktura, husk å oppgi din adresse i Folkeregisteret. Ved fakturakjøp forbeholder vi oss retten til å foreta en kredittvurdering gjennom Qliro AS. Ved valg av Qliro faktura ved kjøp over 10.000 NOK kreves en skattbar inntekt på minst 100.000,- NOK pr. år. Innsamling og behandling av dine personlige opplysninger, samt kredittopplysninger, er nødvendig for å kunne behandle ditt ønske om 14 dagers kreditt.

Fakturaer for privatpersoner skal betales innen 14 dager og firmafakturaer innen 30 dager, fra den dagen bestillingen sendes fra vårt lager. Fakturaen dateres og sendes med e-post til den e-post adressen du selv oppgir ved kjøpet.

For mer informasjon om Qliro Faktura, samt fullstendige vilkår, klikk her!