Betalingsvilkår

OBS! Alle forsøk på svindel vil bli politianmeldt. Vi vil at du alltid skal føle deg trygg når du velger å handle hos oss. Derfor har vi valgt å tilby bare testede og sikre betalingsalternativer. Ved betaling med faktura og ved avbetaling sendes alltid pakken til din folkeregistrerte adresse. Dette er for å unngå svindel.

Betalingsalternativer

Følgende betalingsalternativer er mulige å velge:

Betalingsalternativ i samarbeid med KlarnaOm Klarna

Klarna ble grunnlagt i Stockholm i 2005 og hadde som mål å gjøre det lettere for folk å handle på nett. I løpet av de siste 15 årene har teknologien utviklet, engasjert og forandret verden rundt oss, men vårt mål er fortsatt like relevant som noensinne; å gjøre betalinger så enkelt, sikkert og ikke minst så smidig som mulig.

Ofte stilte spørsmål og svar om Klarna finner du under deres FAQ

Du kan også nå Klarna via deres hjemmeside eller ved å laste ned Klarna-appen

Kortbetaling

Hos oss er det mulig å betale med norske kort utstedt av VISA, Mastercard. Korttransaksjonen din sendes kryptert via Klarna, som er vår leverandør av kortbetalingsløsninger. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at kortinformasjonen din kommer på

avveie. Når du velger å betale med kort, må du oppgi kortnummer, kortets gyldighetsdato og CVC-koden som du finner på baksiden av kortet.

Når trekkes beløpet fra kortet mitt?

Når du bestiller vil kortet ditt bli godkjent og du vil motta en e-post som bekrefter at bestillingen er mottatt. Beløpet trekkes imidlertid først når varene forlater lageret vårt. Hvis kortet ditt ikke godtas og beløp ikke kan trekkes, vil det bli vist en melding på skjermen om at betalingen mislyktes.

Husk at selv om betalingen ikke ble godkjent, reserverer noen kortutstedere beløpet. Dette kan innebære at du ikke kan bruke det reserverte beløpet under et par dager før reservasjonen heves. Det samme gjelder dersom du vil avbestille og avbryte en kortbetaling før bestillingen din er sendt fra oss.

Betaling med faktura

Vi benytter oss av Klarna Faktura i samarbeid med Klarna. Hvis du velger faktura som betalingsmåte, blir fakturaen sendt til deg via e-post i forbindelse med at bestillingen sendes fra vårt lager. Du har 30 dager på deg til å betale fakturaen.

Hvis fakturens forfallsdato er passert uten at Klarna mottar noen betaling, vil en påminnelsesfaktura bli sendt.

Påminnelsesgebyr og eventuell forsinkelsesrente legges da til på denne.

Delbetaling med faktura

Vi benytter oss av Klarna Konto i samarbeid med Klarna der du har mulighet til å dele opp betalingen på 3-36 måneder. Du bestemmer selv selv hvor mye du betaler hver måned. Det laveste beløpet du kan betale kan sees på raden "Betal fra" på din faktura din. I midten av den påfølgende måneden sender Klarna en ny faktura per post og du bestemmer selv om du vil betale det laveste beløpet, et valgfritt høyere beløp eller hele det gjenværende beløpet for å avslutte delbetalingen.

Les gjerne gjennom Klarnas vilkår

Avsluttede betalingsalternativer

Vi har avsluttet betalingsalternativene vi hadde i samarbeid med faktureringsselskapet Qliro.

Hvis du vil lese mer om delbetalingsalternativene for fakturabehandling med Qliro, kan du lese mer i Qliros vilkår.