Kroppspleie & Hygiene

Her finner du produkter som pleier både kropp og sjel. Det kan være dusjkrem eller varmende salver som lindrer såre muskler....

Her finner du produkter som pleier både kropp og sjel. Det kan være dusjkrem eller varmende salver som lindrer såre muskler.

Les mer

Kroppspleie for den aktive

Den aktive treningsutøveren trenger også kroppspleieprodukter og ettersom vi ønsker å kunne dekke alle dine behov, tilbyr vi også denne typen produkter. Her på Gymgrossisten finner du derfor vårt store utvalg av kroppspleie og nedenfor har vi samlet en rekke basisprodukter som alltid bør ligge i treningsbagen din.

Gymbag essentials

Treningsbagen din inneholder definitivt en god dusjsåpe, deodorant og krem. Men den skal faktisk også inneholde liniment, som er en slags kjølende gel som er hurtigvirkende med dyp avkjøling for behandling av mindre muskelbristninger umiddelbart etter en tung treningsøkt. Produktet gir deg raskere restitusjon, noe som er avgjørende for dine  treningsresultater.

Stort utvalg av produkter for kroppspleie

Hos oss finner du et stort utvalg av gode basisprodukter for kroppspleie. Vi har produkter for hår, hud, solkrem, kjølende gel til etter trening og mye mer. Det er viktig for oss å tilby deg et stort utvalg av treningsmateriell og vi har selvfølgelig ikke glemt kroppspleieproduktene dine.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
+ 1 variant
52 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
129 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
89 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
78 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
135 kr
Kjøp
Kjøp