Superfood

Superfood er et samlebegrep for matvarer som er særlig rike på næringsstoffer. De er ofte fullpakket med vitaminer, mineraler, mikronæringsstoffer, sporstoffer og mye mer...

Superfood er et samlebegrep for matvarer som er særlig rike på næringsstoffer. De er ofte fullpakket med vitaminer, mineraler, mikronæringsstoffer, sporstoffer og mye mer. Kategorien superfood inkluderer mange vanlige matvarer som bær, nøtter, frø og grønnsaker med dyp farge.

Les mer

Greens og Reds-produkter

Superfood kommer ikke bare i form av enkeltstående ingredienser. I dag finnes det mange produkter som kombinerer et flertall forskjellige superfoods til et samlet produkt. To vanlige eksempler på dette er Greens og Reds-produkter. Greens-produkter bruker grønne ingredienser som hvetegress, chlorella, spirulina og mye mer. Reds bruker i stedet hovedsakelig frukt og bær. Det finnes også produkter som kombinerer ingredienser fra begge disse kategoriene. 

Hvorfor bruke superfoods?

Superfoods, i alle former, er et utmerket supplement til vanlig mat. Superfoods er en smidig måte å supplere næringsinntaket med produkter som ofte er konsentrerte i form av forsiktig frysetørking for å bevare alle næringsverdiene. Med superfoods kan du enkelt øke inntaket av vitaminer, mineraler, mikronæringsstoffer, fiber og mye mer på en måte som ofte er både delikat og enkel. 

Et stort utvalg av superfood

Gymgrossisten tilbyr et stort utvalg av superfood i forskjellige varianter. Blant supermaten vi tilbyr, finner du alt fra proteinmüsli og matcha-pulver til gurkemeie og Greens og Reds-blandinger. Du finner også kakaonibs, gojibær, chlorella, hvetegress og mye mer! Velg maten som passer best for livsstilen din. 

Skjul
335 kr
Kjøp
Kjøp