🎁Adventsdeal🎁

Spar opptil 50% på treningsutstyr

MSM

Hva er MSM? MSM er et akronym for det engelske ordet methylsulfonylmethane som på norsk kalles dimetylsulfon. MSM er en organisk forbindelse som inneholder svovel. De...

Hva er MSM? MSM er et akronym for det engelske ordet methylsulfonylmethane som på norsk kalles dimetylsulfon. MSM er en organisk forbindelse som inneholder svovel. Denne forbindelsen er vanlig i mange matvarer og dyreprodukter, og finnes også naturlig i kroppen. Mengden MSM i matvarer kan imidlertid ikke måle seg med det som er mulig å få gjennom et kosttilskudd.

Les mer

MSM og ledd 

MSM er en svovelgiver. Kroppen bruker svovel i flere forskjellige vev og det finnes blant annet i leddvev. Som et resultat av dette har MSM blitt så populært at Gymgrossisten har en egen produktkategori som heter MSM og ledd. Her finner du MSM både i ren form og i kombinasjon med andre ingredienser. Det finnes også generisk MSM og MSM av høyest mulig kvalitet, for eksempel OptiMSM® i produktet Ultimate MSM fra Star Nutrition 

 

MSM og andre ingredienser 

MSM er et fantastisk stoff og kan brukes i ren form. Det kan også kombineres med andre ingredienser. For eksempel inneholder flere av produktene allerede vitamin C, som er viktig for både normal kollagen- og bruskdannelse. MSM passer også godt sammen med nyper og kollagenpulver. Du velger selv om du vil ha fleksibiliteten til et ferdigblandet produkt eller vil kjøpe ingrediensene enkeltvis og lage din egen kombinasjon. 

 

Stort utvalg av produkter 

Gymgrossisten har et bredt utvalg av MSM. Her finnes MSM i ren pulverform, men også i kapsler. Det er tilgjengelig i ren form og i kombinasjon med andre ingredienser, og du kan velge mellom premium-MSM eller generisk. Utforsk tilbudet hos Gymgrossisten og finn favoritten din! 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter
Nyhet