🎁Adventsdeal🎁

Spar opptil 50% på treningsutstyr

Singel Ingrediens

Begrepet PWO kan noen ganger være litt flytende. Felles for alle PWO-er er at det er produkter som brukes før trening, og en god PWO er i dag et viktig produkt for mange ...

Begrepet PWO kan noen ganger være litt flytende. Felles for alle PWO-er er at det er produkter som brukes før trening, og en god PWO er i dag et viktig produkt for mange utøvere i treningen deres. Det er mange produkter å velge mellom, ikke minst ferdigblandede produkter der alt du trenger er å tilsette vann for å drikke. Det finnes også et stort utvalg av de ingrediensene som inngår i en ferdigblandet PWO

Les mer

Hva er en PWO?

Begrepet PWO kan noen ganger være litt flytende. Felles for alle PWO-er er at det er produkter som brukes før trening, og en god PWO er i dag et viktig produkt for mange utøvere i treningen deres. Det er mange produkter å velge mellom, ikke minst ferdigblandede produkter der alt du trenger er å tilsette vann for å drikke. Det finnes også et stort utvalg av de ingrediensene som inngår i en ferdigblandet PWO. 

 

Individuelle ingredienser

Hver ferdigblandede PWO inneholder flere forskjellige ingredienser. Fordelen er at de er enkle å bruke, ulempen er at oppskriften kanskje ikke passer for deg. Gymgrossisten har derfor et bredt spekter av de vanligste ingrediensene som finnes i en PWO. Disse stoffene kan brukes akkurat som de er, men ved å kjøpe for eksempel rent arginin, citrullin, koffein osv., kan du lage egne, skreddersydde blandinger. 

 

Lag din egen PWO

De fleste stoffene som finnes i en PWO kan brukes som de er, men mange kan også kombineres. En enkel og klassisk PWO bruker arginin i en eller annen form, sammen med citrullin og koffein. Koffein bør ikke blandes direkte med pulveret, men inntas best i kapsel- eller pilleform sammen med blandingen. Uansett hvilke ingredienser du bruker er det viktig å alltid ta utgangspunkt i de anbefalte mengdene som angis på forpakningen. 

 

Gymgrossisten har alt du trenger

Gymgrossisten har alt du trenger for å lage din egen PWO. Her finnes også alle de viktigste ingrediensene for deg som kanskje bare vil ha ett bestemt stoff. Husk at nesten alle ingrediensene mangler farge, smak og søtning og at smakene derfor kan variere.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
219 kr
Toppselgere
249 kr
239 kr
239 kr
Toppselgere
179 kr
339 kr
89 kr
349 kr
179 kr
269 kr
369 kr
349 kr
409 kr
319 kr
249 kr
30%
669 kr *
956 kr
Kjøp Kjøp
30%
499 kr *
716 kr
Kjøp Kjøp