🎁Adventsdeal🎁

Spar opptil 50% på treningsutstyr

EAA - nå også i Norge

EAA er en forkortelse av Essential Amino Acids, som er de essensielle aminosyrene som må tilføres via kosten da vi savner evnen til å produsere de i kroppen. Det finns sa...

EAA er en forkortelse av Essential Amino Acids, som er de essensielle aminosyrene som må tilføres via kosten da vi savner evnen til å produsere de i kroppen. Det finns sammenlagt 20 ulike aminosyrer og av de så er 8 stk esenssielle, alle produkter i denne kategorien inneholder et fult spekter av disse. EAA passer alle utøvere som vil optimere næringsinntaket. Ved for lite inntak av EAA kan grunleggende brister oppstå i viktige kroppsfunksjoner som immunforsvar og proteinsyntesen.

Les mer

EAA er en forkortelse for Essential Amino Acids, eller essensielle aminosyrer. Dette er nødvendige byggestener som kroppen selv ikke klarer å sette sammen. Man må derfor få dem i seg gjennom maten, eller supplere med kosttilskudd om man vil være sikker.

Hvem trenger tilskudd med EAA?

Et såkalt normalt kosthold vil i mange tilfeller gi deg det du trenger av essensielle aminosyrer. Likevel er de mange grunner til å ta tilskudd av EAA. Ofte vil man skreddersy inntaket av karbohydrater, fett og proteiner for å få maksimal muskelvekst. Andre ganger kan det være at man spiser svært lite for å redusere fettprosenten, og da er det viktig at man får i seg nødvendige næringsstoffer. Mange velger foreksempel å ta tilskudd av EAA i form av kapsler eller pulver midt i lengre treningsøkter. På denne måten får man i seg nødvendige byggesteiner uten at magen blir full av mat, og man kan trene lengre uten å få hold eller sting i siden

Tilpass inntaket av EAA til din diett

Siden tilskudd med EAA tas opp raskt, kan man ved hjelp av tabletter regulere inntaket og tilpasse det til nettopp ditt behov. Husk likevel at kosttilskudd ikke kan erstatte et fullverdig kosthold. Selv om du tar tilskudd, bør du likevel ha fokus på å spise helsekost og annen sunn mat. Om kostholdet ditt inneholder lite proteiner kan supplering med EAA være viktig, og særlig vegetarianere og veganere kan få i seg for lite av disse viktige aminosyrene. Hvis du ønsker å komme i toppform er det viktig å både trene, sove og spise riktig. Her hos Gymgrossisten har vi det meste du trenger for å gjøre treningen din spennende, effektiv og lett som en lek.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Smak

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
20%
+ 3 varianter
Toppselgere
20%
+ 3 varianter
Star Nutrition
239 kr
299 kr
Kjøp Kjøp
20%
+ 6 varianter
319 kr
399 kr
Kjøp Kjøp
+ 2 varianter
409 kr
Kjøp Kjøp
+ 3 varianter
329 kr
Kjøp Kjøp
+ 1 variant
319 kr
Kjøp Kjøp
409 kr
+ 1 variant
419 kr
Kjøp Kjøp
449 kr
25%
739 kr *
987 kr
Kjøp Kjøp
15%
+ 1 variant
339 kr
399 kr
Kjøp Kjøp
20%
1.180 kr *
1.476 kr
Kjøp Kjøp
309 kr
449 kr