Lifting straps og grep

Et bra grep ved styrketrening er et must og disse remmene og grep hjelper deg når du løfter tunge vekter....

Et bra grep ved styrketrening er et must og disse remmene og grep hjelper deg når du løfter tunge vekter.

Les mer

Få et bedre grep når du trener

Når man trener hardt har man også en tendens til å svette mye. Når man svetter blir hendene fuktige og da kan det plutselig være farlig å løfte tunge vekter ettersom man lett kan miste grepet på stangen, eller hva man nå trener med, og miste vektene. Derfor har vi et stort utvalg av grep, drareimer og kalk for å forbedre grepet ditt.

Det sier seg selv at det er noe som kan forårsake flere ulike typer ulykker og skader. Derfor bør den seriøse vektløfteren alltid bruke grep under trening. Håndgrep gir deg et sikkert grep for all slags trening med vekter – også for grepstrening.

Lifting straps for de tyngste løftene!

Når du trener styrke kommer du ofte til et punkt der du virkelig ønsker å utfordre deg selv ved å gå over til å trene den tyngste styrketreningen. Når dette skjer, bør du huske å bruke lifting straps.

De er spesialdesignet til å fordele stor vekt riktig og gjøre det mindre farlig for vektløfteren. Styrketrening er både gøy og bra om du vil ha store muskler, eller bare for å øke forbrenningen, men det må gjøres riktig for å unngå å få skader eller varige men.

Øk styrken din med bedre grep

Når du trener styrke med riktige hjelpemidler kan du også trene musklene progressivt, og få mye mer styrke i alle musklene. Derfor bør du bruke alt tilhørende utstyr du kan. Hos Gymgrossisten finner du alt du trenger for å holde utføre styrketreningen skikkelig – også for hjemmetreningen.

Det finnes et bredt utvalg av løftestropper, grep og mye mer for vektløfting som vil øke grepsstyrken din og dermed la deg få mye mer ut av styrketreningen, samtidig som det er mye tryggere for deg.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Type remmer og grep

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
219 kr
179 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
449 kr
629 kr
Kjøp
Kjøp