Liniment

Liniment er vanligvis en salve som du smører på huden for å lindre muskelsmerter. Dette kan du bruke etter trening for å unngå å bli støl og for å lindre skader. Smerteli...

Liniment er vanligvis en salve som du smører på huden for å lindre muskelsmerter. Dette kan du bruke etter trening for å unngå å bli støl og for å lindre skader. Smertelindring og redusert restitusjonstid. Liniment finnes i mange forskjellige former. Det finnes blant annet linimentstift som er enkle å ha med seg i treningsvesken. Med disse kan du enkelt påføre liniment på kroppen etter at du har trent og dermed redusere eventuelle muskelsmerter som ellers ville oppstå. Mange av de som trener regelmessig bruker også linimenter for å redusere restitusjonstiden og for å øke fleksibiliteten. Med liniment kan du presse deg selv litt ekstra uten å skade kroppen. Liniment øker blodsirkulasjonen, forbedrer restitusjonen og lindrer smerter. Den brukes lokalt der du har behov for det.

Les mer

Velg rett type liniment for deg

I vårt sortiment finnes det mange forskjellige typer liniment og du kan enkelt finne en type som passer deg og din livsstil. Du kan finne liniment på stift, flytende væske og gel. Slik kan du alltid ha med deg en passende muskelsalve. Mange velger en stift ettersom denne ikke risikerer å renne ut i treningsbagen. Det er imidlertid også vanlig å velge en salve da denne er lettere å smøre på huden. Stiften har en hardere form og du må da massere den inn i huden, noe som også er bra for musklene.

Treningstilbehør for rehabilitering og støtte

Det finnes mange forskjellige typer hjelpemidler som du kan bruke når du har behov for en eller annen form for rehabilitering, liniment er kun ett av hjelpemidlene du kan bruke. Det finnes også sportstape, treningstape og fingertape som du kan bruke for å støtte musklene og unngå skade når du trener. Iblant trenger musklene rett og slett ekstra støtte og dette er spesielt viktig når du har skadet deg tidligere og fortsatt er under rehabilitering.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter
+ 1 variant
129 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
89 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
135 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
89 kr
Kjøp
Kjøp