Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler er livsnødvendige stoffer som behøves for å opprettholde normale kroppsfunksjoner. Disse stoffene finnes naturlig i maten vi spiser, og de har alle...

Vitaminer og mineraler er livsnødvendige stoffer som behøves for å opprettholde normale kroppsfunksjoner. Disse stoffene finnes naturlig i maten vi spiser, og de har alle sine spesifikke egenskaper og funksjoner. Behovet for mengden vitaminer og mineraler varierer blant de ulike stoffene, fra mikrogram til gramdoser. Det er viktig å få i seg alle stoffene for å opprettholde en tilstrekkelig ernæringsstatus.

Les mer

Vitaminer og mineraler 


Vitaminer og mineraler er livsnødvendige stoffer som behøves for å opprettholde normale kroppsfunksjoner. Disse stoffene finnes naturlig i maten vi spiser, og de har alle sine spesifikke egenskaper og funksjoner. Behovet for mengden vitaminer og mineraler varierer blant de ulike stoffene, fra mikrogram til gramdoser. Det er viktig å få i seg alle stoffene for å opprettholde en tilstrekkelig ernæringsstatus. 

En billig og enkel forsikring 


Et godt kosthold er viktig for alle. Kostholdet har stor betydelse for både helsetilstand og treningsresultater, og det er også kostholdet som skal tilføre en stor andel av de vitaminene og mineralene kroppen trenger. Selv om kostholdet er bra, er det alltid verdt å bruke et multivitamin-mineralprodukt. De fleste av disse produktene dekker en stor del av det totale daglige behovet for både vitaminer og mineraler. Det er en enkel og billig forsikring som sørger for at kroppen får det den trenger. 

Immunforsvar, nervesystem, muskler og mer 


Å gå gjennom alle de viktige funksjonene som vitaminer og mineraler oppfyller er det ingen artikler som klarer, men her har vi listet opp noen. En normal proteinsyntese krever tilstedeværelse av både magnesium og sink, vitamin C beskytter celler mot oksidativt stress og vitamin D bidrar til et normalt immunforsvar. Mange av B-vitaminene er nødvendige for et normalt stoffskifte, kalsium er nødvendig for skjelettet, kalium spiller en sentral rolle i elektrolyttbalansen og jern bidrar til normal bloddannelse. 

 

Stort utvalg hos Gymgrossisten 

Behovet for vitaminer og mineraler varierer med blant annet alder, kjønn, fysisk aktivitet og mer. Dette er stoffer alle trenger, uansett hvilke forutsetninger man har, derfor finnes det også et stort utvalg av ulike produkter å velge mellom. De fleste produktene kommer i form av kapsler og tabletter, men de er også tilgjengelige i flytende form og andre formater. Vitaminer og mineraler kommer også i forskjellige sammensetninger og doseringer, så sørg for å velge produkter basert på de forutsetningene og behovene du har. 

Vitaminer og mineraler kan brukes hele året, uten avbrudd. Multivitamin-mineraler er et sikringsprodukt for mange, og en av grunnsteinene i en gjennomtenkt kostholdsplan. Gymgrossisten har et stort utvalg av vitaminer og mineraler, velg produktet som passer best for deg og de spesifikke behovene du har. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
+ 1 variant
299 kr
Kjøp
Kjøp
Star Nutrition
159 kr
+ 1 variant
289 kr
Kjøp
Kjøp
Swedish Supplements
229 kr