Tribulus

Tribulus terrestris (tiggernøtt) er en plante som først ble beskrevet av Carl von Linné. Den gang hadde han sannsynligvis ingen anelse om hvor populær denne planten skull...

Tribulus terrestris (tiggernøtt) er en plante som først ble beskrevet av Carl von Linné. Den gang hadde han sannsynligvis ingen anelse om hvor populær denne planten skulle bli i dag. Tribulus er en ganske unnselig, liten grønn plante med små hvitgule blomster. Det er blomster og blader som brukes til å lage ekstrakt. I Asia, og da hovedsakelig Kina og India, har Tribulus blitt brukt i svært lang tid.

Les mer

Ulike styrker og saponiner

Tribulus inneholder stoffer som kalles saponiner. Planter bruker ofte forskjellige saponiner for å beskytte seg mot ulike insekter, og tribulus er naturlig rik på disse stoffene. Det er saponiner som er den mest interessante aktive ingrediensen i Tribulus, og derfor finnes det mange produkter med forskjellige styrker i ekstraktene. Jo høyere andel saponiner som angis, jo større del av det øvrige innholdet har blitt filtrert bort. 

Muskelvekst

Tribulus tilhører produktkategorien muskelvekst. Det er et veldig populært produkt som også passer godt sammen med andre produkter i samme kategori siden det er så unikt. Mange bruker Tribulus under både bulking og deffing, andre hele året. Tribulus kan brukes av både menn og kvinner, og det fungerer best i samhold med en bra kostplan og tung styrketrening. 

Velge et produkt

Det er enkelt å velge det riktige Tribulus-produktet som passer deg best. Enten velger du et produkt med en høy prosentandel saponiner eller et med lavere andel. Hvis du ikke har prøvd Tribulus før, er det vanskelig å vite hvilken av disse som passer deg best. Da er det vanligvis smart å starte med et produkt som har et høyt innhold av saponiner, da dette er den viktigste aktive ingrediensen. Gymgrossisten har et bredt utvalg av Tribulus i mange forskjellige styrker. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
3 for 2
259 kr
Kjøp fler, spar mer
479 kr