0
0
Produktguide: Kosttillskott att inta varje dag

En sunn livsstil begynner ikke sjelden med velfungerende rutiner. Rutinene skal dekke alt fra søvn og trening til arbeid og kosthold. Det siste kan bli sterkt tilrettelagt gjennom en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd.

Grunnlaget for kostholdet ditt skal alltid være basert på næringsrike måltider. Når måltider ikke er nok til å dekke dine daglige behov av noe næringsstoff: komplettere med kosttilskudd.

Nedenfor lister vi opp næringsstoffene vi vanligvis har vanskeligst for å få tilstrekkelige mengder av.

1. Vitamin D

D-vitamin produseres naturlig i kroppen når huden blir rammet av solens UV-stråler. På nordlige breddegrader, der soltimene er få og hvor vi spiser for lite fet fisk, er det vanlig med suboptimale D-vitaminnivåer, som har gjort kosttilskudd populære.


Topp-3 vitamin D-produkter

Vitamin D3, 90 kapsler

Star Nutrition
109 kr

SmartSupps Vitamin D3, 200 tabs

SmartSupps
119 kr

2. Omega-3

Noen næringsstoffer er klassifisert som essensielle, dette betyr at de regelmessig må tilsettes gjennom kostholdet for at kroppen skal fungere ordentlig. Flerumettede fettsyrer, i form av omega-3, er et slikt eksempel.


Topp-3 omega-3

Toppselgere
Toppselgere

Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps

Star Nutrition
219 kr

SmartSupps Omega-3, 130 kapsler

SmartSupps
89 kr

3. Probiotika

Dette er et produktsegment som bare nylig fikk den anerkjennelsen den fortjener. God helse begynner fra innsiden. Probiotika hjelper deg opprettholde en velfungerende mage-/tarmhelse som i forlengelse gir deg en bedre generell helse.


Topp-3 probiotikaprodukter

82%
82%

Ultimate Probio Complex, 30 caps

Star Nutrition
44 kr
249 kr

Ergozyme, 90 tabletter

Great Earth
259 kr

Relaterte artikler