🏋️SPRINGSALE🏋️

Vår betyr mer energi - fyll opp med favoritter til superpriser

Produktguide: Kosttillskott att inta varje dag

En sunn livsstil begynner ikke sjelden med velfungerende rutiner. Rutinene skal dekke alt fra søvn og trening til arbeid og kosthold. Det siste kan bli sterkt tilrettelagt gjennom en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd.

Grunnlaget for kostholdet ditt skal alltid være basert på næringsrike måltider. Når måltider ikke er nok til å dekke dine daglige behov av noe næringsstoff: komplettere med kosttilskudd.

Nedenfor lister vi opp næringsstoffene vi vanligvis har vanskeligst for å få tilstrekkelige mengder av.

1. Vitamin D

D-vitamin produseres naturlig i kroppen når huden blir rammet av solens UV-stråler. På nordlige breddegrader, der soltimene er få og hvor vi spiser for lite fet fisk, er det vanlig med suboptimale D-vitaminnivåer, som har gjort kosttilskudd populære.


Topp-3 vitamin D-produkter

30%
83 kr
119 kr
10%
116 kr
129 kr

2. Omega-3

Noen næringsstoffer er klassifisert som essensielle, dette betyr at de regelmessig må tilsettes gjennom kostholdet for at kroppen skal fungere ordentlig. Flerumettede fettsyrer, i form av omega-3, er et slikt eksempel.


Topp-3 omega-3

Toppselgere
10%
197 kr
219 kr
20%
95 kr
119 kr

3. Probiotika

Dette er et produktsegment som bare nylig fikk den anerkjennelsen den fortjener. God helse begynner fra innsiden. Probiotika hjelper deg opprettholde en velfungerende mage-/tarmhelse som i forlengelse gir deg en bedre generell helse.


Topp-3 probiotikaprodukter

399 kr

Relaterte artikler