Produktguide: Kosttillskott att inta varje dag

En sunn livsstil begynner ikke sjelden med velfungerende rutiner. Rutinene skal dekke alt fra søvn og trening til arbeid og kosthold. Det siste kan bli sterkt tilrettelagt gjennom en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd.

Grunnlaget for kostholdet ditt skal alltid være basert på næringsrike måltider. Når måltider ikke er nok til å dekke dine daglige behov av noe næringsstoff: komplettere med kosttilskudd.

Nedenfor lister vi opp næringsstoffene vi vanligvis har vanskeligst for å få tilstrekkelige mengder av.

1. Vitamin D

D-vitamin produseres naturlig i kroppen når huden blir rammet av solens UV-stråler. På nordlige breddegrader, der soltimene er få og hvor vi spiser for lite fet fisk, er det vanlig med suboptimale D-vitaminnivåer, som har gjort kosttilskudd populære.


Topp-3 vitamin D-produkter

Kjøp fler, spar mer
119 kr
Kjøp fler, spar mer
129 kr

2. Omega-3

Noen næringsstoffer er klassifisert som essensielle, dette betyr at de regelmessig må tilsettes gjennom kostholdet for at kroppen skal fungere ordentlig. Flerumettede fettsyrer, i form av omega-3, er et slikt eksempel.


Topp-3 omega-3

Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
219 kr
Kjøp fler, spar mer
119 kr

3. Probiotika

Dette er et produktsegment som bare nylig fikk den anerkjennelsen den fortjener. God helse begynner fra innsiden. Probiotika hjelper deg opprettholde en velfungerende mage-/tarmhelse som i forlengelse gir deg en bedre generell helse.


Topp-3 probiotikaprodukter

Kjøp fler, spar mer
399 kr

Relaterte artikler

Nybegynnerguide: Kosttilskudd før trening

Kosttilskudd å ta før trening

Når det gjelder kosttilskudd som blir tatt før treninger de primært fokusert på å levere en rask ytelsesforbedrende effekt og forberede kroppen å dra nytte av treningen den snart vil bli utsatt for.

Guide: kosttilskudd å ta etter trening

Kosttilskudd å ta etter trening

Rett etter fullført trening er det viktig å fyll på med næring, spesielt protein, for å begynne restitusjonen. Her går kroppen vanligvis tom for energi og er dermed ekstra mottakelig for å benytte seg både næring og effekt.

Guide: Kosttilskudd å ta under trening

Kosttilskudd å ta under trening

Under trening handler det om å motvirke tretthet gjennom å forsyne kroppen med drivstoff og i form av riktige næringsstoffer. Muskelbrensel nummer 1 er karbohydrater, men det finnes også andre kosttilskudd som kan være til god hjelp.

Guide: Kosttilskudd å ta om morgenen

Kosttilskudd å ta om morgenen

Enten det er for å sikre en ernæringsmessig riktig frokost, eller hvis det er for å spare tid under hektiske morgener, finns det kosttilskudd som kan være behjelpelig. Med en god start på dagen takler du mer – både mentalt og fysisk.

Guide: Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Å dele opp dagens næringsinntak i flere mindre måltider har vist seg å være en oppskrift på suksess for mange. På den måten holder du energinivået oppe og minimerer risikoen å spise noe du ikke burde.

Guide: Kosttilskudd å ta om kvelden

Kosttilskudd å ta om kvelden

Natten er døgnets viktigste vindu for restitusjon. Gjennom å ta de riktige kosttilskuddene kan du begge sikre høyest mulig søvnkvalitet og gi musklerna den næring de trenger for å bli større og sterkere.