Beskyttelsesutstyr

Beskytt deg mot skader og utslåtte tender når du utfører kampsport. Vi har tannbeskyttelse, beinbeskyttelse, osv. Med rett beskyttelse trener du ikke bare trygt, men får ...

Beskytt deg mot skader og utslåtte tender når du utfører kampsport. Vi har tannbeskyttelse, beinbeskyttelse, osv. Med rett beskyttelse trener du ikke bare trygt, men får også maksimalt ut av din kampsporttrening!

Les mer

Besyttelsesutstyr er vesentlig

Riktig kroppsbeskyttelse er ekstremt viktig under kampsport, uansett om det gjelder boksing eller MMA. Vi selger en rekke forskjellige verneutstyr for kampsport til gode priser i vår nettbutikk. Vi selger kroppsbeskyttelse, tannbeskyttelse og mye mer. Så enten du trener MMA, boksing eller annen kampsport, kan du finne verneutstyr for ditt spesifikke formål her.

Hvilken beskyttelse skal jeg bruke

Det er ekstremt viktig at du ikke er gjerrig når det gjelder kvalitet ved kjøp av beskyttelsesutstyr for kampsport. Det er viktig at beskyttelsen sitter som den skal og beskytter optimalt, ellers kan du bli alvorlig skadet. Vi anbefaler at du i det minste skaffer en god tannbeskyttelse, hand wraps og en god susp. Men avhengig av hvilken kampsport du trener, kan det også være lurt å skaffe ytterligere beskyttelse.

Stort utvalg av beskyttelsesutstyr

Når du trener kampsport må du virkelig prioritere å ha godt verneutstyr! Hos Gymgrossisten finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Vi har tannbeskyttelse, hand wraps, hodebeskyttelse, beinbeskyttelse og mye mer.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Type beskyttelse

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
+ 1 farge
599 kr
Kjøp
Kjøp
+ 3 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
349 kr
Kjøp
Kjøp
79 kr
Kjøp
Kjøp
229 kr
Kjøp
Kjøp
79 kr
Kjøp
Kjøp
249 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
+ 1 variant
319 kr
Kjøp
Kjøp
79 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 farge
599 kr
Kjøp
Kjøp
+ 3 farger
149 kr
Overvåke
Overvåke
+ 2 farger
279 kr
Overvåke
Overvåke
339 kr
Overvåke
Overvåke