Vektstang

En vektstang er en bra begynnelse for å lage et hjemmegym for en universell trening. Du kan bruke vektstangen til å trene nesten alle kroppsdeler. Hos Gymgrossisten finne...

En vektstang er en bra begynnelse for å lage et hjemmegym for en universell trening. Du kan bruke vektstangen til å trene nesten alle kroppsdeler. Hos Gymgrossisten finner du vektstenger til hjemmebruk (25 mm) samt olympiske stenger (50 mm).

Les mer

Passer perfekt hjemme

Vi vet alle hvor stressende hverdagen kan være. Det er mye som skal gjøres og det er sjelden tid til alt. Å finne tid til å dra på treningssenteret for å trene kan være vanskelig for mange. En utmerket løsning på det problemet er å trene i sitt eget hjem! Har du en vektstang og noen vektskiver tilgjengelig, kan du trene akkurat når det passer deg, uten å måtte ta hensyn til åpningstider på treningssenteret eller bortprioritere noe annet. Den optimale løsningen for deg som har lyst til å trene for å bli sterkere og føle deg bedre.

Alt til vektstangen

Hos oss finner du alt du trenger for å kunne trene effektivt hjemmefra. Du finner et stort utvalg av vektstenger, vektstang beskyttelse og låser. Vi har også treningsprogrammer som hjelper deg å trene riktig og nå målene du setter deg i ditt eget tempo. Effektiv styrketrening gir deg mer energi, bedre holdning, økt balanse og koordinasjonsevne. En treningsøkt på 15 minutter, hvor du følger programmet for å komme i bedre form og bli sterkere, kan være nok. Har du viljen, har vi utstyret.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Type Vektstenger

Avbryt
Bruk filter
Prisfunn
764 kr
Laveste pris 764 kr
Laveste pris 764 kr
Toppselgere
859 kr
Toppselgere
Prisfunn
839 kr
Laveste pris 839 kr
Laveste pris 839 kr
Prisfunn
2.030 kr
Laveste pris 2.030 kr
Laveste pris 2.030 kr
+ 1 variant
299 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
229 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
399 kr
Kjøp
Kjøp