Få t-skjorte på kjøpet når du handler for over 1000kr >>>

Muskelvekst - Kompleks

Å øke muskelmassen er ikke lett. Det krever hard trening i lang tid og en god kostplan som dekker kroppens behov for at den skal ha nok energi til å øke i vekt og muskelm...

Å øke muskelmassen er ikke lett. Det krever hard trening i lang tid og en god kostplan som dekker kroppens behov for at den skal ha nok energi til å øke i vekt og muskelmasse. Du må heller ikke glemme å sove ordentlig. Mange mennesker som ønsker å øke muskelmassen prøver å optimalisere alle faktorene som er involvert, som også inkluderer kosttilskudd. Gymgrossisten har sin helt egen produktkategori med produkter som er utviklet for nettopp dette formålet; muskelvekst.

Les mer

Hva er et muskelvekst-produkt?

Begrepet muskelvekst er bredt. Det er mulig å plassere gainers, protein, kreatin og lignende produkter i denne kategorien, men ofte er det mer spesialiserte produkter det refereres til. Eksempler på disse er DAA, HMB, urte- og planteekstrakter, spesifikke vitaminer og mineraler som sink og magnesium som er helt nødvendige for normal proteinsyntese og mye mer. Muskelvekst-produktene kommer i mange forskjellige former, og innholdet er veldig bredt. 

 

Hvordan velge riktig muskelvekst-produkt?

For å finne det riktige produktet for deg er det viktig å starte med målene dine, men også øvrige kosttilskuddsplan. Det er viktig å velge et produkt som fungerer godt med dine andre kosttilskudd. For eksempel, hvis du allerede bruker en ZMA, trenger du sannsynligvis ikke å kjøpe mer sink og magnesium. Da er det mer interessant å se på tribulus, HMB eller DAA. For å få en bedre forståelse av hva hvert produkt gjør, anbefales det å lese produktbeskrivelsene nøye. 

 

Utvalget hos Gymgrossisten

Gymgrossisten har mange forskjellige produkter i kategorien muskelvekst. De fleste av disse kommer i form av kapsler og tabletter som gjør dem enkle å dosere og bruke. Flere av produktene kan kombineres, og de kan utgjøre en sentral komponent i en avansert kost- og treningsplan. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
20%
279 kr
349 kr
Toppselgere
379 kr
Toppselgere
439 kr
339 kr
349 kr
329 kr