🏋️SPRINGSALE🏋️

Vår betyr mer energi - fyll opp med favoritter til superpriser

BCAA & EAA Drikke

BCAA & EAA drikker...

BCAA & EAA drikker

Les mer

Aminosyrer er byggesteiner 

Aminosyrer er de grunnleggende byggesteinene i alt protein. Det er totalt 20 aminosyrer som bygger opp alt protein som finnes, dette inkluderer hår, hud, muskler, organer og mye mer. Av disse 20 aminosyrene er omtrent halvparten essensielle (livsviktige). Dette betyr at kroppen ikke kan produsere dem selv, men de må tilføres via kosten eller med et kosttilskudd. 

 

BCAA & EAA 

BCAA og EAA er forkortelser for henholdsvis Branched Chain Amino Acids (forgrenede aminosyrer) og Essential Amino Acids (essensielle aminosyrer). EAA er med andre ord alle aminosyrene som kroppen ikke produserer selv, og denne gruppen inkluderer også BCAA. Det er disse to gruppene av aminosyrer som er de klart mest populære blant dem som trener. Det finnes derfor et stort utvalg av produkter med disse aminosyrene å velge blant hos Gymgrossisten.  

 

Fantastisk forfriskende drikk 

Aminosyrer kommer i mange ulike produktformater, men et av de mest fleksible og velsmakende formatene er de som er ferdigblandet og klar til å drikkes umiddelbart. En ferdigblandet drikk er ofte det enkleste og mest smakfulle alternativet. Det er ikke lett å takke nei til en utrolig god, kald og kullsyreholdig drikk som vanligvis også er helt fri for sukker, men som i stedet inneholder frie aminosyrer. En boks eller flaske er også lett å alltid ha med seg – du slipper stress og rot med pulver og shaker og trenger i stedet bare å åpne boksen og drikke. 

 

Stort utvalg av produkter 

Gymgrossisten har et stort utvalg av ferdigblandede produkter med aminosyrer. Du finner produkter med ulike mengder og typer av aminosyrer, et stort utvalg av smaker, og drikker med både rikelig med kullsyre og helt uten kullsyre, naturlig smakstilsetning fra frukt til nesten ingen smakstilsetning i det hele tatt, og alt fra bokser til flasker. 

Det finnes en ferdigblandet drikk for alle. De fleste har til felles at de er enkle å ta med, har et godt innhold av aminosyrer og de smaker aller best avkjølt. Utforsk utvalget hos Gymgrossisten og finn din favoritt! 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Smak

Avbryt
Bruk filter
27%
+ 9 varianter
27%
+ 9 varianter
NOCCO
Pant er inkludert
529 kr
720 kr
Pant er inkludert
Kjøp
Kjøp
Pant er inkludert
20%
+ 5 varianter
303 kr
379 kr
Kjøp
Kjøp
34%
329 kr
499 kr
Kjøp
Kjøp
+ 9 varianter
+ 9 varianter
NOCCO
Pant er inkludert
30 kr
Pant er inkludert
Kjøp
Kjøp
Pant er inkludert