Produktguide: Kosttilskudd å ta om kvelden

Natten er døgnets viktigste vindu for restitusjon. Gjennom å ta de riktige kosttilskuddene kan du begge sikre høyest mulig søvnkvalitet og gi musklerna den næring de trenger for å bli større og sterkere.

Når du trener brytes musklene ned. Når du hviler bygges de opp. Men for å kunne bygges opp på beste måte må du aktivt skape riktige forhold. Søvn i tilstrekkelig mengde og protein med langsomt opptak for kroppen å arbeide med under natten gir deg et godt utgangspunkt.

1. Kaseinprotein

Kasein er utvinnet fra melk og er den langsomste proteinkilden man for tiden har kunnskap om. Etter kaseininntak skilles protein ut i kroppen i opptil 8 timer. Med andre ord et perfekt produkt å konsumere før nattesøvn.


Topp-3 kaseinprotein

+ 1 variant
329 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
14%
+ 9 varianter
Toppselgere
14%
+ 9 varianter
249 kr
289 kr
Kjøp
Kjøp

2. ZMA (zink og magnesium)

ZMA er en kombinasjonsprodukt som inneholder de essensielle mineralstoffene zink og magnesium. Zink og magnesium reglerer bland annet muskelfunksjon og hormonproduksjon men er kanskje mest oppskattet for deres evne til å forbedre nattesøvnen.

Topp-3 ZMA-produkter

Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
199 kr
Toppselgere
Prisfunn
337 kr
Laveste pris 337 kr
Laveste pris 337 kr

Relaterte artikler

Nybegynnerguide: Kosttilskudd før trening

Kosttilskudd å ta før trening

Når det gjelder kosttilskudd som blir tatt før trening er de primært fokusert på å levere en rask ytelsesforbedrende effekt og forberede kroppen å dra nytte av treningen den snart vil bli utsatt for.

Guide: Kosttilskudd å ta etter trening

Kosttilskudd å ta etter trening

Rett etter fullført trening er det viktig å fyll på med næring, spesielt protein, for å begynne restitusjonen. Her går kroppen vanligvis tom for energi og er dermed ekstra mottakelig for å benytte seg både næring og effekt.

Guide: Kosttilskudd å ta under trening

Kosttilskudd å ta under trening

Under trening handler det om å motvirke tretthet gjennom å forsyne kroppen med drivstoff og i form av riktige næringsstoffer. Muskelbrensel nummer 1 er karbohydrater, men det finnes også andre kosttilskudd som kan være til god hjelp.


Guide: Kosttilskudd om morgenen

Kosttilskudd å ta om morgenen

Enten det er for å sikre en ernæringsmessig riktig frokost, eller hvis det er for å spare tid under hektiske morgener, finns det kosttilskudd som kan være behjelpelig. Med en god start på dagen takler du mer – både mentalt og fysisk.

Guide: Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Å dele opp dagens næringsinntak i flere mindre måltider har vist seg å være en oppskrift på suksess for mange. På den måten holder du energinivået oppe og minimerer risikoen å spise noe du ikke burde.

Guide: Kosttilskudd å ta hver dag

Kosttilskudd å ta hver dag

En sunn livsstil begynner ikke sjelden med velfungerende rutiner. Rutinene skal dekke alt fra søvn og trening til arbeid og kosthold. Det siste kan bli sterkt tilrettelagt gjennom en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd.