🏋️SPRINGSALE🏋️

Vår betyr mer energi - fyll opp med favoritter til superpriser

Øvrig Drikke

Det finnes mange anledninger til å drikke noe annet enn vanlig vann. Før, under eller etter treningen er opplagt, men også på varme dager, når du har ekstra mye å gjøre e...

Det finnes mange anledninger til å drikke noe annet enn vanlig vann. Før, under eller etter treningen er opplagt, men også på varme dager, når du har ekstra mye å gjøre eller når du bare er sugen på noe godt. Det finnes en drikk for alle disse anledningene, og de varierer i innhold. Vanligvis kalles de funksjonelle drikker ettersom de fyller en spesifikk funksjon.

Les mer

Med eller uten koffein?

Funksjonelle drikker kan deles inn i mange forskjellige kategorier, men viktige kategorier er om de inneholder med koffein eller ikke. Koffeinholdige drikker gjør seg absolutt best når det trengs mer energi, fokus og konsentrasjon. Men de er ikke det beste valget sent på kvelden ettersom koffein kan forstyrre søvnen. Da er det bedre å velge drinker uten koffein. Innholdet av koffein kan variere mye blant ulike produkter, så les innholdsfortegnelsen nøye. 

 

Velg drikke etter anledning

Koffein er ikke den eneste store forskjellen mellom alle de forskjellige drikkene som er tilgjengelig. Mange drikker inneholder også vitaminer, mineraler, aminosyrer og urte- og planteekstrakter. For å finne den rette drikken i det store utvalget, er et smart triks å ta utgangspunkt i egne behov og når drikken skal brukes. En oppladning før en hard treningsøkt krever helt andre ingredienser enn når du skal koble av på kvelden. 

 

Mye å velge mellom

Gymgrossisten har et stort utvalg av ulike drikker. Du finner produkter med ulike mengder og typer aminosyrer, koffein, vitaminer, mineraler og mye mer. Utvalget av forskjellige smaker er enormt, de finnes med og uten kullsyre, med naturlig smakstilsetning fra frukt eller nesten helt uten smakstilsetning, og i alt fra bokser til flasker. 

Det finnes drikker for alle. De fleste har det til felles at de er enkle å ta med, har et spesifikt bruksområde, og de smaker best avkjølt. Utforsk tilbudet hos Gymgrossisten og finn favoritten din! 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Smak

Avbryt
Bruk filter
+ 4 varianter
+ 4 varianter
Vitamin Well
Pant er inkludert
269 kr
Pant er inkludert
Kjøp
Kjøp
Pant er inkludert
+ 5 varianter
25 kr
Kjøp
Kjøp
20%
439 kr
549 kr
+ 2 varianter
400 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
399 kr
Kjøp
Kjøp
79 kr
+ 3 varianter
549 kr
Kjøp
Kjøp
15%
15%
Nutramino Fitness Nutrition
442 kr
520 kr
Kjøp
Kjøp
35 kr
+ 2 varianter
329 kr
Kjøp
Kjøp
349 kr
Pant er inkludert
Pant er inkludert
349 kr
Overvåke
Overvåke
89 kr
39 kr