Få t-skjorte på kjøpet når du handler for over 1000kr >>>

HMB

HMB...

HMB

Les mer

Aminosyrer

Det finnes 20 forskjellige aminosyrer som alle ser litt forskjellige ut og har ulike funksjoner. Kroppen bruker aminosyrer til alt mulig, blant annet til å bygge muskler, hormoner og andre viktige proteinstrukturer. Noen aminosyrer er essensielle, noe som betyr at de er livsnødvendige, og en av disse er leucin. Leucin brukes på mange måter i kroppen, men det skjer også ting med leucin når det brytes ned. 

 

Metabolitter og muskelvekst

Kroppen bruker aminosyrer til alt og resultatet av dette er at flere av disse brytes ned til andre stoffer, såkalte metabolitter. Blant annet brytes leucin ned til HMB (beta-hydroksy-beta-metylbutyrat), og dette stoffet har lenge fanget interessen til både idrettsutøvere og forskere verden rundt. HMB er et selvklart produkt i muskelvekst-kategorien, og er i dag et produkt som mange bruker under en oppbyggingsfase. HMB er også populært i perioder med ekstra mye trening. 

 

Hvordan brukes HMB?

HMB kommer i to hovedformer: bundet til kalsium eller i fri form. Kalsiumbundet er den vanligste formen, og normalt også den billigste. Den frie formen anses å være bedre, men samtidig dyrere. Kalsium kommer nesten alltid i tabletter eller kapsler. Normal daglig dosering er 1,5–3 g. På treningsfrie dager tas HMB mellom måltider og ellers umiddelbart etter trening. 

 

Velg riktig produkt for deg

Gymgrossisten har flere produkter med HMB i både fri og bundet form. Du finner enkelt riktig HMB for deg. Hvis du velger HMB i fri form, er dosen ofte litt lavere. Dette er fordi den ikke inneholder kalsium som tar opp ekstra plass. HMB, uavhengig av form, kan helt fint kombineres med andre produkter. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
20%
399 kr
499 kr
359 kr
599 kr
619 kr
879 kr