Treningsbenk

En bra treningsbenk er viktig. Den skal være stabil, justerbar og lett å flytte. En robust treningsbenk vil hjelpe deg til å få mest mulig ut av treningen! Å ha en trenin...

En bra treningsbenk er viktig. Den skal være stabil, justerbar og lett å flytte. En robust treningsbenk vil hjelpe deg til å få mest mulig ut av treningen! Å ha en treningsbenk hjemme kan også sørge for at du får gjennomført treningen på dine premisser, selv de dagene du ikke har lyst til å dra til treningsstudioet!

Les mer

Perfekt for et allsidig hjemmegym

Mange av de som er treningsinteressert drømmer om å ha et treningsstudio hjemme. Dette gjør at man lettere kan komplettere treningen og at man får gjennomført treningen selv de dagene du egentlig har lyst til å dra noen steder. En treningsbenk er ypperlig for ditt hjemmegym og ved å supplere med noen andre treningsredskaper vil du ha alt du trenger for å skape hjemmegymmet som du alltid har drømt om. En treningsbenk er viktig for at du skal få allsidig trening.

Sammenleggbare benker som tar liten plass

Uansett hvor mye man ønsker, har man ikke alltid plass til et hjemmegym. Det betyr derimot ikke at man ikke kan trene hjemme med en treningsbenk. En sammenleggbar treningsbenk tar svært liten plass og du kan ta den fram når du trenger den. Når du ikke bruker den, kan du enkelt plassere den sammenleggbare benken bak sofaen, under sengen eller i garderoben. Derfor er dette en utmerket løsning for deg som har mer begrenset plass, men likevel ønsker å trene hjemme.

Velg rett modell for din trening

Når det gjelder treningsbenker er det viktig at du velger en modell som passer til din trening. Hvis du er nybegynner innen trening kan det hjelpe deg å gå til et treningssenter og se hvilken type treningsbenk du har mest utbytte av der. Det er mange forskjellige modeller å velge mellom og noen tåler veldig tunge vekter mens andre er mer designet for fleksibilitet og bevegelse. Velg en treningsbenk som passer for den type trening du vanligvis utfører.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt
Avbryt
Bruk filter