Produktguide: Kosttilskudd å ta under trening

Under trening handler det om å motvirke tretthet gjennom å forsyne kroppen med drivstoff og i form av riktige næringsstoffer. Muskelbrensel nummer 1 er karbohydrater, men det finnes også andre kosttilskudd som kan være til god hjelp.

Å ta kosttilskudd under pågående trening er spesielt fordelaktig hvis du trener lengre pass. Også de som strever etter å gå ned i vekt drar nytte av det – riktige kosttilskudd motvirker muskelnedbrytning og sikrer dermed at vekttap hovedsakelig er fett.

1. BCAA (grenade aminosyror)

BCAA (forkortning av branch-chained amino acids) har en åpenbar plass i shakern under ditt pass, uansett hvilken treningsform du utøver. Hvorfor? For at det motvirker både muskelnedbrytning og mental tretthet. Win-win!

Kjøp fler, spar mer
+ 3 varianter
Kjøp fler, spar mer
+ 3 varianter
229 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
+ 3 varianter
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
+ 3 varianter
249 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
+ 5 varianter
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
+ 5 varianter
259 kr
Kjøp
Kjøp

2. Raske karbohydrater

Karbohydrater lagres in i musklene som glykogen, der det anvendes som drivstoff for all anstrengelse som varer lenger enn 10 sekunder. Å ta karbohydrater i tilskuddsform kan dermed være fordelaktig for praktiskt talt alle typer trening.

Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
159 kr

3. Væskeerstatning

Væskeerstatning er kosttilskudd som blandes med vann som gir en isoton løsning med optimalt innehold av elektrolytter og mineraler for å gjenopprette væskebalansen i kroppen. Brukes i forbindelse med fysisk aktivitet for å motvirke væskemangel.


Topp-3 væskeerstatning

Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
79 kr

Relaterte artikler

Guide: Kosttilskudd før trening

Kosttilskudd å ta før trening

Når det gjelder kosttilskudd som blir tatt før trening er de primært fokusert på å levere en rask ytelsesforbedrende effekt og forberede kroppen å dra nytte av treningen den snart vil bli utsatt for.

Produktguide: Kosttilskudd å ta om morgenen

Kosttilskudd å ta om morgenen

Enten det er for å sikre en ernæringsmessig riktig frokost, eller hvis det er for å spare tid under hektiske morgener, finns det kosttilskudd som kan være behjelpelig. Med en god start på dagen takler du mer – både mentalt og fysisk.

Guide: kosttilskudd å ta etter trening

Kosttilskudd å ta etter trening

Rett etter fullført trening er det viktig å fyll på med næring, spesielt protein, for å begynne restitusjonen. Her går kroppen vanligvis tom for energi og er dermed ekstra mottakelig for å benytte seg både næring og effekt.

Guide: Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Kosttilskudd å ta som mellommåltid

Å dele opp dagens næringsinntak i flere mindre måltider har vist seg å være en oppskrift på suksess for mange. På den måten holder du energinivået oppe og minimerer risikoen å spise noe du ikke burde.

Guide: Kosttilskudd å ta om kvelden

Kosttilskudd å ta om kvelden

Natten er døgnets viktigste vindu for restitusjon. Gjennom å ta de riktige kosttilskuddene kan du begge sikre høyest mulig søvnkvalitet og gi musklerna den næring de trenger for å bli større og sterkere.

Guide: Kosttilskudd å ta hver dag

Kosttilskudd å ta hver dag

En sunn livsstil begynner ikke sjelden med velfungerende rutiner. Rutinene skal dekke alt fra søvn og trening til arbeid og kosthold. Det siste kan bli sterkt tilrettelagt gjennom en gjennomtenkt tilnærming til kosttilskudd.