0
0
Produktguide: Kosttilskudd å ta under trening

Under trening handler det om å motvirke tretthet gjennom å forsyne kroppen med drivstoff og i form av riktige næringsstoffer. Muskelbrensel nummer 1 er karbohydrater, men det finnes også andre kosttilskudd som kan være til god hjelp.

Å ta kosttilskudd under pågående trening er spesielt fordelaktig hvis du trener lengre pass. Også de som strever etter å gå ned i vekt drar nytte av det – riktige kosttilskudd motvirker muskelnedbrytning og sikrer dermed at vekttap hovedsakelig er fett.

1. BCAA (grenade aminosyror)

BCAA (forkortning av branch-chained amino acids) har en åpenbar plass i shakern under ditt pass, uansett hvilken treningsform du utøver. Hvorfor? For at det motvirker både muskelnedbrytning og mental tretthet. Win-win!


Topp-3 BCAA-produkter

Supreme BCAA 250 g

Star Nutrition
219 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
Toppselgere

Ultimate BCAA, 285 g

Star Nutrition
239 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
Toppselgere

BCAA Hardcore, 264 g

Chained Nutrition
249 kr
Kjøp Kjøp

2. Raske karbohydrater

Karbohydrater lagres in i musklene som glykogen, der det anvendes som drivstoff for all anstrengelse som varer lenger enn 10 sekunder. Å ta karbohydrater i tilskuddsform kan dermed være fordelaktig for praktiskt talt alle typer trening.


Topp-3 karbohydratsprodukter

Supreme Maltodextrin

Star Nutrition
69 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
Toppselgere

Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Star Nutrition
149 kr

3. Væskeerstatning

Væskeerstatning er kosttilskudd som blandes med vann som gir en isoton løsning med optimalt innehold av elektrolytter og mineraler for å gjenopprette væskebalansen i kroppen. Brukes i forbindelse med fysisk aktivitet for å motvirke væskemangel.


Topp-3 væskeerstatning

Restore, 16 tabs

Star Nutrition
69 kr

Relaterte artikler