🏋️SPRINGSALE🏋️

Vår betyr mer energi - fyll opp med favoritter til superpriser

Produktguide: Kosttilskudd å ta under trening

Under trening handler det om å motvirke tretthet gjennom å forsyne kroppen med drivstoff og i form av riktige næringsstoffer. Muskelbrensel nummer 1 er karbohydrater, men det finnes også andre kosttilskudd som kan være til god hjelp.

Å ta kosttilskudd under pågående trening er spesielt fordelaktig hvis du trener lengre pass. Også de som strever etter å gå ned i vekt drar nytte av det – riktige kosttilskudd motvirker muskelnedbrytning og sikrer dermed at vekttap hovedsakelig er fett.

1. BCAA (grenade aminosyror)

BCAA (forkortning av branch-chained amino acids) har en åpenbar plass i shakern under ditt pass, uansett hvilken treningsform du utøver. Hvorfor? For at det motvirker både muskelnedbrytning og mental tretthet. Win-win!

2 for 1
+ 3 varianter
2 for 1
+ 3 varianter
Star Nutrition
229 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
2 for 1
+ 3 varianter
Toppselgere
2 for 1
+ 3 varianter
Star Nutrition
249 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
30%
+ 5 varianter
Toppselgere
30%
+ 5 varianter
Chained Nutrition
181 kr
259 kr
Kjøp
Kjøp

2. Raske karbohydrater

Karbohydrater lagres in i musklene som glykogen, der det anvendes som drivstoff for all anstrengelse som varer lenger enn 10 sekunder. Å ta karbohydrater i tilskuddsform kan dermed være fordelaktig for praktiskt talt alle typer trening.

Toppselgere
10%
143 kr
159 kr

3. Væskeerstatning

Væskeerstatning er kosttilskudd som blandes med vann som gir en isoton løsning med optimalt innehold av elektrolytter og mineraler for å gjenopprette væskebalansen i kroppen. Brukes i forbindelse med fysisk aktivitet for å motvirke væskemangel.


Topp-3 væskeerstatning

10%
71 kr
79 kr

Relaterte artikler