Karbohydrater & Restitusjon

Karbohydrater skal gi kroppens celler energi slik at de kan utføre en normal metabolisme. Får ikke cellene tilgang på energi kan de ikke utføre hardt fysisk arbeid lenge....

Karbohydrater skal gi kroppens celler energi slik at de kan utføre en normal metabolisme. Får ikke cellene tilgang på energi kan de ikke utføre hardt fysisk arbeid lenge. Dette er en viktig energikilde som trengs når du trener hardt.

Les mer

Karbohydrater er næringstoffer som gir kroppen den energien den trenger for å fungere optimalt. Trener du mye kan kosttilskudd med karbohydrater anbefales for at du hele tiden skal ha energinivået som behøves, og for å restituere deg raskere etter harde treningsøkter.

Karbohydrater til effektiv trening

Karbohydrater finnes naturlig i nesten all slags plantekost, og sukker, ris, poteter og brød er de viktigste kildene i et vanlig kosthold. Det er ofte snakk om at man må ha i seg nok proteiner når man driver med kroppsbygging, men forskning viser at et høyt inntak av lett fordøyelige karbohydrater rett etter trening har svært god effekt. Til og med om du driver med slanking og vil unngå dem, kan inntak rett etter trening faktisk øke forbrenningen din og føre til at du får mindre kroppsfett. Her hos Gymgrossisten har vi en rekke tilskudd som gir deg rask energi, og tar du raske karbohydrater sammen med viktige vitaminer og elektrolytter i løpet av en hard treningsøkt orker du mer.

Forskjellige typer karbohydrater

Det er ofte snakk om at man bør spise såkalte trege, eller komplekse, karbohydrater, og normalt sett anbefaler vi deg karbohydrater fra fullkorns kornprodukter og belgvekster. Hos Gymgrossisten finner du flere typer kosttilskudd med trege karbohydrater som kan brukes som måltidserstatning. Under en tung treningsøkt kan det likevel være at du vil tilføre kroppen energi, og da trenger du noe som tas opp så raskt som mulig. Kosttilskudd med maltodextrin inneholder enkelt sukker som tas opp i blodet i løpet av få minutter etter at du tar det. Også etter trening er det viktig at du raskt får i deg ny energi, siden dette hjelper deg med både muskelvekst og restituering etter at du har løftet tungt.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
+ 6 varianter
Toppselgere
+ 6 varianter
249 kr
Kjøp
Kjøp
+ 6 varianter
799 kr
Kjøp
Kjøp
+ 4 varianter
899 kr
Kjøp
Kjøp
+ 4 varianter
239 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
+ 1 variant
Star Nutrition
249 kr
Kjøp
Kjøp
18%
2.199 kr *
2.697 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
229 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
189 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
399 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
259 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
384 kr
Kjøp
Kjøp