0
0

Måltidserstatter

Våre måltidserstatter hjelper deg med å få i deg nødvendige næringsstoffer, energi og proteiner på en enkel og sunn måte. Disse kommer i form av pulver som du blander til... Våre måltidserstatter hjelper deg med å få i deg nødvendige næringsstoffer, energi og proteiner på en enkel og sunn måte. Disse kommer i form av pulver som du blander til en shake, noe som gjør at du kjapt kan få i deg det du trenger. Les mer

Måltidserstatninger til slanking og kroppsbygging

De fleste forbinder måltidserstatninger med at man er på diett, og bytter ut ett eller flere måltider med en shake eller en energibar. Om du ønsker å gå ned i vekt er det viktig at du får i deg mindre kalorier enn du forbrenner.. Mange opplever at det er vanskelig å holde apetitten i sjakk. Ved bruke en måltidserstatning som inneholder nok proteiner og vitaminer vil du oppleve at sultfølelsen ikke lenger er like stor. Mange kroppsbyggere bruker også måltidserstatninger i form av proteinpulver for å få i seg nok byggestener. Det kan nemlig være vanskelig å få i seg nok fullverdige proteiner for få optimal muskelvekst hvis man holder seg til et normalt kosthold.

Måltidserstatninger for de fleste

Her hos Gymgrossisten har vi flere forskjellige typer måltidserstatninger som passer til ulike behov. Selv om ingen av dem er magiske slankemiddel, er det lettere å få i seg mindre kalorier når man bruker dem. Hvis du følger et vegansk kosthold har vi måltidserstatninger basert på planteproteiner, og vi har også lavglykemisk pulver om du sverger til lavkarbo for å gå ned i vekt. En proteinbar eller en shake er også en svært praktisk måte å få i seg litt ekstra næring på når man ellers ikke har tid, og er mye bedre for kroppen din enn å kjøpe fast food. Hos Gymgrossisten finner du alt du trenger for å få et nytt, enklere og slankere liv.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Smak

Vekt

Avbryt
Bruk filter

Ultimate Diet Complex

Star Nutrition
239 kr
Kjøp Kjøp

Protein & Oat Breakfast Shake, 750 g

Star Nutrition
199 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
25%
Toppselgere
25%

Supreme Weight Control Complex, 40 poser

Star Nutrition
525 kr
699 kr
Overvåke Overvåke

Ultimate Lean Mass Complex, 1 kg

Star Nutrition
249 kr
Kjøp Kjøp

Shape Body Shake, 1000 g

Womens Best
499 kr
Kjøp Kjøp
13%
13%

Protein & Oat Breakfast Shake, Mix&Match, 3 kg

Star Nutrition
689 kr
796 kr
Kjøp Kjøp
16%
16%

Ultimate Diet Complex, Mix&Match, 4 kg

Star Nutrition
799 kr
956 kr
Kjøp Kjøp

Keto Meal, 900 g, Chocolate

M-Nutrition
499 kr
15%
15%

Ultimate Lean Mass Complex Mix&Match, 4 kg

Star Nutrition
847 kr
996 kr
Kjøp Kjøp
25%
25%

Supreme Weight Control Complex, BIG BUY, 160 servings

Star Nutrition
2.097 kr
2.796 kr
Kjøp Kjøp

Vegan Meal, 1400 g, Chocolate

Fairing
299 kr