Ellipsemaskin

Ellipsemaskin er et populært treningsapparat på både hjemmegym og på treningsstudio. En tradisjonell ellipsemaskin er en blanding av tredemølle, sykkel og trappemaskin og...

Ellipsemaskin er et populært treningsapparat på både hjemmegym og på treningsstudio. En tradisjonell ellipsemaskin er en blanding av tredemølle, sykkel og trappemaskin og trener hele kroppen.

Les mer

Enkel hjemmegym med ellipsemaskin

Mange ønsker å ha muligheten til trene hjemme. Det er ikke alle som bor i nærheten av et helsestudio, og når man ikke trenger å gjøre alle mulige forberedelser er det lettere å komme igang. De fleste personlige trenere vil også fortelle deg at frekvens og konsistens er viktigere enn intensitet.

Å ha treningsutstyr hjemme gjør at du kan trene litt når som helst, og har du først gjort litt er det lettere å fortsette. En crosstrainer kan derfor være en viktig del av din hjemmegym. På samme måte som med en trappemaskin trener du de store muskelgruppene i setet og lårene, men siden en crosstrainer gir deg jevnere og roterende bevegelser er den bedre egnet for lengre økter.

Crosstrainer gir deg kontroll på vekt og kondisjon

Et annet navn på crosstrainer er ellipsemaskin, og trenger du et treningsapparat til slanking er en crosstrainer midt i blinken. Om du vil brenne kalorier er det lange økter som teller, og siden du bruker hele kroppen trenger du ikke ha maks intensitet for å brenne kalorier. Mange liker også å bruke pulsklokke sammen med treningsapparater. Først finner du ut hva som er makspulsen din, og så hvordan kroppen reagerer på å ligge på forskjellige nivåer. Fett forbrennes best om du ligger mellom 70-80% av makspuls, mens kondisjonen blir bedre om du varierer intensiteten med intervalltrening. Her hos Gymgrossisten har vi det du trenger for å komme i form, og har du spørsmål er det bare å ta kontakt.

Skjul
Prisfunn
5.399 kr
Laveste pris 5.399 kr
Laveste pris 5.399 kr
+ 1 variant
619 kr
Kjøp
Kjøp
28%
7.199 kr
Laveste pris 10.049 kr (-28%)
Laveste pris 10.049 kr (-28%)