Kreatin monohydrat

Kreatin er et stoff som finnes og dannes i kroppen. Det er også til stede i små mengder i maten vi spiser og nesten utelukkende i kjøtt. Kroppen bruker kreatin som en vel...

Kreatin er et stoff som finnes og dannes i kroppen. Det er også til stede i små mengder i maten vi spiser og nesten utelukkende i kjøtt. Kroppen bruker kreatin som en veldig rask energikilde, og kroppen bruker kreatin konstant, døgnet rundt.

Les mer

Et av verdens mest populære kosttilskudd

Kreatin kommer i mange forskjellige former og varianter, men den vanligste og mest populære formen er kreatinmonohydrat. Det er hovedsakelig denne formen det forskes på, og det er den som finnes i de fleste kosttilskudd. Siden kreatin ble tilgjengelig som kosttilskudd, har det blitt et av verdens mest populære kosttilskudd for å øke prestasjonsevnen. 

Flere repetisjoner med kreatin

Kreatin øker prestasjonsevnen. Det er i dag bevist uten tvil at et daglig inntak på bare 3 g kreatin øker fysisk prestasjon ved gjentatt kraftanstrengelse. Dette i forbindelse med kortsiktig og høyintensiv trening som trening på treningsstudio. Effekten dukker vanligvis opp i form av at du kan gjøre flere repetisjoner med en gitt vekt. 

Hvordan bruke kreatin

Det finnes to grunnleggende måter å bruke kreatin på. Den enkleste måten er å bare ta 3-5 g daglig. Den andre måten er å kreatin-lade. Denne metoden innebærer å ta 20 g kreatin daglig. Disse 20 g blir deretter delt inn i 4 eller flere doser og tas gjennom hele dagen. Tanken med kreatin-ladng er at det da går fortere å få maksimal lagring av kreatin i musklene. Til slutt får du det samme resultatet fra begge metodene, men det kan gå litt raskere med lasting. 

Kreatin er nesten smakløst. Noen mennesker kan oppleve smaken som litt bitter, men denne smaken kan lett skjules i alle væsker unntatt vann. Et tips er å blande kreatinet ditt med en proteinshake, gainer eller din PWO. Det er også utmerket å blande det i morgenkaffen hvis du liker å ha faste rutiner rundt kosttilskuddene. 

Gymgrossisten har et stort utvalg av forskjellige merker som selger kreatinmonohydrat, som Star Nutrition og SmartSupps. Velg produktet som passer deg best.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Form

Avbryt
Bruk filter
+ 1 variant
279 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
389 kr
Kjøp
Kjøp