0
0
0
0

Grepstrening

Vi har et stort utvalg av redskaper for grepstrening fra flere kjente varemerker, til veldig gode priser. Det er viktig med en bra håndstyrke, treningen for hendene kan b... Vi har et stort utvalg av redskaper for grepstrening fra flere kjente varemerker, til veldig gode priser. Det er viktig med en bra håndstyrke, treningen for hendene kan brukes til rehabilitering men også for å forebygge vanlige slitasjeskader som kan sette en stopper for treningslysten. Med bra redskap for trening av musklene i hendene blir det lettere å komme i gang og du vil raskt merke resultater. Du maksimerer koordinasjon, stabilitet og bevegelighet for å kunne få gode resultater av din øvrige trening, for eksempel når du løfter vekter, bokser eller bruker hendene i forskjellige maskiner. Med grepstrenere og forskjellige typer håndtrenere holder du dine viktige håndmuskler i toppform og maksimerer kapasiteten. Les mer

Flere varianter å velge mellom

Her finner du et virkelig godt utvalg av håndtreningsprodukter i ulike prisklasser slik at du kan finne det redskapet som passer til akkurat dine behov, uansett om du jobber proaktivt med å stabilisere og øke styrken eller reaktivt som rehab etter en skade. De fleste som trener på høyt nivå sørger for å legge inn ulike typer trening av musklene i hendene fordi koordinasjon og utholdenhet i håndmuskulaturen er en veldig viktig del. Tren disse viktige musklene effektivt og bærekraftig ved å bruke våre hand grips og håndtrenere.

Styrker også underarmer og håndledd

Det er ikke bare musklene i hender og fingrene som får seg en omgang når du gjennomfører en økt med håndtrening. Det finnes også treningsredskap for underarmstrening som vil få deg til å svette skikkelig og bygge et bra grunnlag for større armmuskler. Disse musklene blir ofte glemt, noe som er synd fordi velbygd underarmsmuskulatur er både estetisk tiltalende og veldig viktige for å kunne trene hardt og riktig i fremtiden. Også håndleddene får seg en gjennomgang når du driver med ulike typer håndtrening, noe som er veldig bra ut fra et skadeforebyggende synspunkt.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Type treningsredskap

Avbryt
Bruk filter
189 kr
149 kr
499 kr
+ 1 variant
179 kr
Kjøp Kjøp
+ 4 varianter
599 kr
Kjøp Kjøp
449 kr
10%
759 kr *
848 kr
Kjøp Kjøp
209 kr
249 kr
129 kr
2.749 kr
1.539 kr
6%
3.839 kr *
4.089 kr
Kjøp Kjøp
209 kr
Toppselgere
+ 10 varianter
Toppselgere
+ 10 varianter
IronMind
439 kr
Kjøp Kjøp
159 kr
109 kr
Toppselgere
259 kr
79 kr
399 kr
449 kr
299 kr