Manualer

Å komme i gang med treningen trenger ikke å være dyrt eller spesielt komplisert. Et par manualer kommer man langt med både som en erfaren styrketrener og som nybegynner. ...

Å komme i gang med treningen trenger ikke å være dyrt eller spesielt komplisert. Et par manualer kommer man langt med både som en erfaren styrketrener og som nybegynner. Her finner du et stort utvalg av manualer / hantler i ulike former og vekter. Noe for enhver treningsentusiast!

Les mer

Effektiv trening med manualer

Både på treningsstudioet og i hjemmegymmet er manualer det ultimate grunnleggende redskapet for styrketrening. Har du et par manualer kan du trene hele kroppen og det finnes i utgangspunktet et ubegrenset antall variasjoner på øvelser. Trener du styrketrening riktig får du et raskt resultat og så lenge du har et par manualer og bra øvelser er det enkelt å komme i gang med treningen. Å bruke vekter betyr at du forbrenner kalorier og får større muskler. Det går for eksempel fint å trene bein, armer, skuldre og overkropp ved hjelp av manualer.

Manualer går aldri av moten

Siden manualer gjør det mulig å trene på så mange forskjellige måter er det en bra investering å kjøpe et manualsett. De fleste manualøvelsene krever at du har to stykker og i ett sett får du flere par med ulik vekt. Det betyr at du kan tilpasse vektene du bruker til øvelsene du gjør og at du enkelt kan øke vektmotstanden når du blir sterkere. Du trenger ikke stor plass for manualtrening og derfor kan de fleste sette opp en treningsplass hjemme.

Det finnes en manual for alle

I dag finnes det mange forskjellige manualer å velge mellom og derfor er det enkelt å finne en modell som passer. Justerbare manualer er for eksempel et veldig godt valg for et hjemmegym. De kan justeres og tar derfor mindre plass enn om du har mange forskjellige manualer i forskjellige vekter. Man skrur ganske enkelt vekter på stangen for å få den vekten du ønsker. Noen foretrekker følelsen av en manual i krom eller neopren, mens andre foretrekker jern- eller gummibelagte varianter. Funksjonsmessig skiller ikke modellene seg mye, men det er hva du foretrekker som avgjør hvilken som er best for deg.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Vekt

Avbryt
Bruk filter
Prisfunn
1.749 kr
Laveste pris 1.749 kr
Laveste pris 1.749 kr
+ 2 varianter
1.499 kr
Kjøp
Kjøp
+ 4 varianter
599 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
+ 9 varianter
139 kr
Kjøp
Kjøp
+ 17 varianter
109 kr
Kjøp
Kjøp
+ 8 varianter
129 kr
Kjøp
Kjøp
+ 10 varianter
89 kr
Kjøp
Kjøp
+ 6 varianter
179 kr
Kjøp
Kjøp
+ 5 varianter
89 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 farge
1.199 kr