Balanse og kjernemuskulatur

Trening, eller å være i god form, handler om mer enn det en kan se med det blotte øyet. Balanse og kjernemuskulatur er to ting som bør trenes av alle....

Trening, eller å være i god form, handler om mer enn det en kan se med det blotte øyet. Balanse og kjernemuskulatur er to ting som bør trenes av alle.

Les mer

Balanse- og coretrening gjør deg sterkere

Coretrening handler om overkroppstrening og balansetrening av musklene i mage- og ryggpartiet. Gjennom en sterk overkropp kan du komme lenger innen all annen trening, enten det gjelder styrke, hurtighet eller utholdenhet. Du som har en veldig bra kjernestabilitet minsker risikoen for skader og kan presse deg selv til nye høyder. Økt kroppskontroll og bedre kroppsholdning er bare noen av de mange fordelene som komme av denne typen trening, som er en selvfølge for alle som trener på et høyt nivå. Hos oss på Gymgrossisten finner du et bredt utvalg av produkter for å styrke din kjernemuskulatur.

Sterk kjernemuskulatur minimerer risikoen for skader

Uansett hvor mye eller ofte du trener og hvor sterk vilje du har, finnes det noe som risikerer å ta deg ned på jorden igjen når du minst aner det: skader. Derfor er det viktig å prøve å forebygge skader, for når de vel dukker opp kan det ta en god stund å bli kvitt dem. Lange pauser kan gjøre at du mister motivasjonen, styrken og entusiasmen. Regelmessig coretrening er en av de beste måtene å holde kroppen skadefri på. Skiveprolaps og kroniske belastningsskader er skadetyper som kan unngås ved å holde kjernemuskulaturen i form.

Populære balanseredskap for coretrening

Det finnes flere fantastiske produkter for trening av magemuskler og rygg, og i det siste har mange nye treningsformer dukket opp på markedet ettersom viktigheten av sterke kjernemuskler har blitt viden kjent. En ab roller er et redskap som alle bør ha hjemme. Rollern er enkel å bruke og er ifølge mange den beste måten å styrke hele kjernemuskulaturen på med ett og samme effektive redskap. Balansebrett er perfekt å trene med dersom du har skadet deg, men brukes også forebyggende for å øke stabilitet og balanse som gjør at du presterer bedre. Til sist finnes det flere forskjellige balltyper som er veldig populære for å trene kjernemuskulaturen. Plasser ballen mellom deg og en vegg og rull opp og ned for en treningsøkt du kommer til å kjenne lenge.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Type treningsredskap

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
Toppselgere
2 anmeldelser
829 kr
0 anmeldelser
909 kr
+ 2 varianter
+ 2 varianter
0 anmeldelser
329 kr
Kjøp
Kjøp
269 kr
Kjøp
Kjøp
1 anmeldelser
299 kr
+ 1 variant
+ 1 variant
0 anmeldelser
399 kr
Kjøp
Kjøp
0 anmeldelser
559 kr
0 anmeldelser
289 kr
1 anmeldelser
269 kr
Toppselgere
Toppselgere
2 anmeldelser
1.999 kr
1.519 kr
2.695 kr
Overvåke
Overvåke