Hoppetau

Et hoppetau er et effektivt redskap for trening og lek. Du får det med gripehåndtak og justerbar lengde slik at det passer alle, og veldig effektiv for trening av spensti...

Et hoppetau er et effektivt redskap for trening og lek. Du får det med gripehåndtak og justerbar lengde slik at det passer alle, og veldig effektiv for trening av spenstighet, eksplosivitet, kondisjon, koordinasjon, og styrke.

Les mer

Et velprøvd treningsredskap

Å hoppe med hoppetau er en skikkelig effektiv pulsøker som gir resultater allerede fra det første hoppet. Du maksimerer også din koordinasjon, kondisjon og balanse når du hopper hoppetau. Smidighet & styrke er andre deler du trener med hoppetau. Hele overkroppen aktiveres og hjertet ditt vil takke deg. I tillegg belastes skjelettet, noe som gjør det sterkere. Å hoppe hoppetau gir dessuten hjernens samarbeid med de store muskelgruppene en reell utfordring, noe som gjør treningsformen til en favoritt hos boksere, som trenger skikkelig god kontroll på koordinasjonen.

Allsidig trening for minimal plass!

Du som har begrenset med plass hjemme har kanskje problemer med å få plass til store treningsapparater. Da er hoppetauet et fleksibelt, men virkelig effektivt treningsalternativ, som kan henges på veggen eller stues bort når det ikke brukes til å forme kroppen. For deg som liker svett og tøff boksetrening er hoppetautrening et veldig bra komplement, så hvorfor ikke henge et hoppetau ved siden av boksehanskene og legge til fem minutters hopping i treningsrutinen din. Du vil garantert merke resultater når det gjelder kondisjon, koordinasjon og ytelse.

Flere forskjellige varianter og varemerker

Vi tilbyr flere forskjellige typer hoppetau i varierende prisklasser slik at du kan finne riktig hoppetau til akkurat din trening. Lengden, tykkelsen og materialet på tauet er en smaksak som varierer fra person til person og når du får det slik du liker blir treningen både morsommere og mer effektiv. Vi har ulike typer hoppetau fra flere kjente varemerker som Casall og Adidas. Alle våre hoppetau er av høy kvalitet som holder til mange hoppetauøkter. Maksimer din bevegelighet og ytelse ved å begynne å trene med et av hoppetauene våre.

Skjul
10%
188 kr
Laveste pris 209 kr (-10%)
Laveste pris 209 kr (-10%)