Få t-skjorte på kjøpet når du handler for over 1000kr >>>

ZMA

Hva er ZMA? ZMA er en type produkt som ble introdusert på markedet på 90-tallet. Ingen kunne da vite hvor verdsatt dette tilskuddet ville være, og at det i dag ville bli...

Hva er ZMA? ZMA er en type produkt som ble introdusert på markedet på 90-tallet. Ingen kunne da vite hvor verdsatt dette tilskuddet ville være, og at det i dag ville bli brukt av idrettsutøvere rundt om i verden. Navnet ZMA kommer av at produktet som inneholder sink, magnesium og vitamin B6. En tilsynelatende enkel kombinasjon, men ikke la deg lure av dette. 

Les mer

Sink og testosteron
Sink er et viktig mineral for kroppen, og det er involvert i mange biologiske funksjoner. Av ekstra stor interesse er at sink er nødvendig for normale testosteronnivåer i blodet, og mineralet spiller en avgjørende rolle for en normal fruktbarhet. Sink er også nødvendig for normalt hår, hud og negler, et normalt immunforsvar, og det beskytter cellene våre mot oksidativt stress. 

Magnesium og proteinsyntese
I likhet med sink er magnesium av stor betydning for kroppen. Magnesium spiller en viktig rolle i normal proteinsyntese. Det er også et mineral som er viktig for nervesystemets normale funksjon og at det bidrar til en normal muskelfunksjon. Effekten på muskler og nervesystem er en grunn til at mange velger å ta ZMA på kvelden, før sengetid. 

Vitamin B6 regulerer hormoner
Vitamin B6 har en viktig, fremtredende funksjon. Dette vitaminet bidrar til regulering av normal hormonaktivitet, noe som er en hovedårsak til at B6 er inkludert i en ZMA. Vitamin B6 har flere funksjoner som at det er viktig for immunsystemet, det reduserer tretthet og utmattelse, det spiller en rolle i normal dannelse av røde blodlegemer og mye mer. 

Hos Gymgrossisten finner du et stort utvalg av forskjellige ZMA-produkter. Alle inneholder sink, magnesium og B6, men flere varianter kan også inneholde ytterligere ingredienser. Mengdene og formene til de aktive ingrediensene varierer også. Hos Gymgrossisten finner du en ZMA som passer akkurat deg. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
199 kr
329 kr
Toppselgere
339 kr
249 kr
329 kr
139 kr
339 kr
25%
157 kr
209 kr
249 kr
209 kr
309 kr
289 kr