0
0

ZMA

ZMA er en type produkt som ble introdusert på markedet på 90-tallet. Ingen kunne da vite hvor verdsatt dette tilskuddet ville være, og at det i dag ville bli brukt av idr... ZMA er en type produkt som ble introdusert på markedet på 90-tallet. Ingen kunne da vite hvor verdsatt dette tilskuddet ville være, og at det i dag ville bli brukt av idrettsutøvere rundt om i verden. Navnet ZMA kommer av at produktet som inneholder sink, magnesium og vitamin B6. En tilsynelatende enkel kombinasjon, men ikke la deg lure av dette. Les mer

Hva er ZMA?
ZMA er en type produkt som ble introdusert på markedet på 90-tallet. Ingen kunne da vite hvor verdsatt dette tilskuddet ville være, og at det i dag ville bli brukt av idrettsutøvere rundt om i verden. Navnet ZMA kommer av at produktet som inneholder sink, magnesium og vitamin B6. En tilsynelatende enkel kombinasjon, men ikke la deg lure av dette. 

Sink og testosteron
Sink er et viktig mineral for kroppen, og det er involvert i mange biologiske funksjoner. Av ekstra stor interesse er at sink er nødvendig for normale testosteronnivåer i blodet, og mineralet spiller en avgjørende rolle for en normal fruktbarhet. Sink er også nødvendig for normalt hår, hud og negler, et normalt immunforsvar, og det beskytter cellene våre mot oksidativt stress. 

Magnesium og proteinsyntese
I likhet med sink er magnesium av stor betydning for kroppen. Magnesium spiller en viktig rolle i normal proteinsyntese. Det er også et mineral som er viktig for nervesystemets normale funksjon og at det bidrar til en normal muskelfunksjon. Effekten på muskler og nervesystem er en grunn til at mange velger å ta ZMA på kvelden, før sengetid. 

Vitamin B6 regulerer hormoner
Vitamin B6 har en viktig, fremtredende funksjon. Dette vitaminet bidrar til regulering av normal hormonaktivitet, noe som er en hovedårsak til at B6 er inkludert i en ZMA. Vitamin B6 har flere funksjoner som at det er viktig for immunsystemet, det reduserer tretthet og utmattelse, det spiller en rolle i normal dannelse av røde blodlegemer og mye mer. 

Hos Gymgrossisten finner du et stort utvalg av forskjellige ZMA-produkter. Alle inneholder sink, magnesium og B6, men flere varianter kan også inneholde ytterligere ingredienser. Mengdene og formene til de aktive ingrediensene varierer også. Hos Gymgrossisten finner du en ZMA som passer akkurat deg. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
35%
549 kr
848 kr
Kjøp Kjøp
34%
549 kr
828 kr
Kjøp Kjøp
34%
549 kr
828 kr
Kjøp Kjøp
28%
229 kr
319 kr
Toppselgere
2 FOR 1
329 kr
2 FOR 1
199 kr
2 FOR 1
229 kr
25%
239 kr
319 kr
329 kr
30%
139 kr
199 kr
229 kr
25%
149 kr
199 kr