Kroppspleie

Her finner du pleiende produkter til kroppen, alt fra mykgjørende lotions til barberingsprodukter og solkrem....

Her finner du pleiende produkter til kroppen, alt fra mykgjørende lotions til barberingsprodukter og solkrem.

Les mer

Solen er herlig – Men ikke glem solkremen

I denne kategorien kan du også finne solkremer ettersom det er viktig å beskytte seg mot solen under de varme månedene. Vi synes alle at solen er fantastisk da den gir oss god energi og vitamin D slik at vi slipper å ta tilskudd i sommermånedene. Men man må være forsiktig og huske solkremen. Solen kan forårsake hudskader og pigmentforandringer. Så ikke glem å inkludere en solkrem i bestillingen din.

Barbering

Så godt som alle aktive treningsutøvere trenger også barberingsprodukter, og siden Gymgrossisten ønsker å dekke alle dine behov, inkluderer vårt sortiment også denne typen produkter. I denne kategorien finner du derfor kvalitetsprodukter fra Gillette til både menn og kvinner. I tillegg har vi også produkter for hudpleie, solkrem, hårpleie, kjølende gel m.m.

Ett godt råd

Hvis du ikke allerede visste det, er forberedelsene til barbering ganske viktige. Du bør barbere deg under eller kort tid etter et varmt bad. Grunnen til dette er at varmen og fuktigheten bidrar til å myke opp skjegget/håret og dermed åpne porene i huden. Derfor er det smart å barbere seg i forbindelse med trening.

Kvalitetsutvalg av produkter for barbering

Hos oss finner du et godt utvalg av bra barberblader. Det er viktig å ha et barberblad av høy kvalitet og det er viktig å skifte blad regelmessig for å unngå sår og røde prikker. Så husk å bytte barberblad regelmessig. Du kan alltid tilpasse kjøpet av proteinpulver med kjøp av barberblader ettersom vi gir deg muligheten til å kjøpe begge samtidig.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Produkttype

Avbryt
Bruk filter
+ 1 variant
52 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
78 kr
Kjøp
Kjøp
Nyhet
+ 1 farge
269 kr
Nyhet
+ 1 farge
169 kr
Nyhet
+ 1 farge
179 kr
Nyhet
+ 1 farge
279 kr