Kreatin

Flere og flere som driver med aktiv trening har fått øynene opp for kreatin, som med sin lave pris og nærmest ikke-eksisterende bivirkninger er bra for deg som vil ha god...

Flere og flere som driver med aktiv trening har fått øynene opp for kreatin, som med sin lave pris og nærmest ikke-eksisterende bivirkninger er bra for deg som vil ha gode resultater.

Les mer

Hva gjør kreatin for trening?

Få kosttilskudd har blitt  mer forsket på enn kreatin og dets effekter er kjent. At det er så verdsatt av idrettsutøvere verden over, skyldes at kreatin øker arbeidskapasiteten ved kortvarig og høyintensiv trening som styrketrening. Effekten merkes tydelig ved at det er mulig å gjennomføre flere repetisjoner under settene der det ellers går sakte. Kreatin gjør deg rett og slett mer holdbar og sterkere.

Hvordan bruke kreatin?

Kreatin er et kosttilskudd som bør brukes hver dag. Det er to vanlige måter å bruke kreatin på: Samme dosering hver dag fra starten eller kreatinlasting. Hvis du bruker samme dose hver dag, start umiddelbart med 3-5 g og bruk denne hver dag. En belastning betyr at du tar totalt 20 g kreatin hver dag, fordelt på 4 - 5 doser, i 5 dager for så å redusere til en vedlikeholdsdose på 3 - 5 g daglig.
Gymgrossisten har et stort utvalg produkter med kreatinblandinger slik at du kan finne det rette produktet for deg

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Form

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
2 for 1
Toppselgere
2 for 1
389 kr
Nyhet
+ 2 varianter
279 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
389 kr
Kjøp
Kjøp
25%
+ 2 varianter
449 kr
599 kr
Kjøp
Kjøp
349 kr
Overvåke
Overvåke
649 kr
Overvåke
Overvåke