Få t-skjorte på kjøpet når du handler for over 1000kr >>>

Kreatinblandning

Kreatinblanding...

Kreatinblanding

Les mer

Hva er kreatin?

Kreatin er et av de mest brukte og verdsatte kosttilskuddene i verden, og med tanke på hvor bra det fungerer er det ikke så rart. Kroppen produserer kreatin selv, men det finnes også i maten vi spiser, særlig i rødt kjøtt. Kjøtt inneholder for lite kreatin til å gi noen effekt, så et kosttilskudd er et must. Kreatin er en fosfatdonor som hjelper kroppen med å lade opp et stoff som kalles ATP. ATP er den første energikilden kroppen bruker for alle former for bevegelse, også på treningsstudioet. Når kroppen har brukt ATP, deler kreatinet ut fosfat som kroppen bruker til å bygge opp ATP igjen – som igjen gir deg styrke til å trene mer. 

 

Hva gjør kreatin for treningen?

Få kosttilskudd har blitt studert så mye som kreatin og effekten er velkjent. At det er så verdsatt av atleter rundt om i verden skyldes at kreatin øker arbeidskapasiteten under kortsiktig og høyintensiv trening, slik som styrketrening. Effekten er tydelig merkbar ved at det blir mulig å gjennomføre flere repetisjoner under settene hvor det vanligvis blir tungt. Kreatin gjør deg rett og slett mer utholdende og sterk. 

 

Kreatinblandinger

Det finnes mange forskjellige former for kreatin, alt fra enkle til svært avanserte. I dag er det mulig å velge rene former som bare inneholder én form for kreatin, men stadig flere velger å bruke blandinger med flere forskjellige former for kreatin. Tanken er å få mest mulig ut av de effektene kreatin gir. De fleste kreatinblandinger kommer i form av pulver, men det finnes også flere varianter som kommer i kapselform. 

 

Hvordan bruke kreatin?

Kreatin er et supplement som bør brukes hver dag. Det finnes to vanlige måter å bruke kreatin på: Ta samme dose hver dag fra start eller kreatinloading. Hvis du bruker samme dose hver dag, starter du umiddelbart med 3-5 g og tar denne dosen hver dag. Loading betyr at du tar totalt 20 g kreatin hver dag, fordelt på 4-5 doser, i 5 dager og deretter reduserer til en vedlikeholdsdose på 3-5 g daglig. 

Gymgrossisten har et stort utvalg produkter med kreatinblandinger, slik at du kan finne det riktige produktet for deg. 

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Form

Avbryt
Bruk filter
299 kr
20%
303 kr
379 kr
+ 2 varianter
599 kr
Kjøp Kjøp
229 kr
Toppselgere
299 kr