Vegan Protein Banana Bread

Saftig smakfullt bananbrød som passer like bra til frokost som til mellommåltid. Eller hvorfor ikke når du vil ha ett sunnere alternativ til ettermiddagskaffen?! Denne oppskriften er dessuten helt vegansk.

Tilberedningstid: 5 min

Steketid: 45-50 min

Ingredienser

1,5 måleskje (75 g) Soy Protein Isolate unflavoured, Star Nutrition

2,5 ts fiberhusk (10 g)

100 g miksede havregryn

1 ts bakepulver (5 g)

3 modne bananer (300 g)

1 dl havremelk

120 g Protein Hazelnut Cream, Star Nutrition (4 ss)

1 klype salt

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Miks havregryn til et grovt mel.
  3. Bland alle tørre ingredienser
  4. Ha i banan, havremelk og hasselnøttkremen.
  5. Bland sammen alt til en røre med en stavmikser.
  6. Hell i en ovnsikker form kledd med bakepapir.
  7. Stek i midten av ovnen, 180 grader, 45-50 min.

Tips! Topp med mer hasselnøttkrem og bananskiver for den ultimate treaten!


Næring

Næringsinnhold per skive (delt på 12)

  • Karbohydrater 13,5 g
  • hvorav sukkerarter 5,3 g
  • Protein 8,8 g
  • Fett 5,3 g
  • hvorav mettet fett 0,9 g
  • Energi 138 kcal
Kjøp produkter fra oppskriften
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
0 anmeldelser
129 kr
Toppselgere
+ 5 varianter
Toppselgere
+ 5 varianter
101 anmeldelser
299 kr
Kjøp
Kjøp
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
40 anmeldelser
99 kr

Relaterte oppskrifter