Er du sugen på en rask og sunn middag eller lunsj? Da bør du prøve denne superfriske og lettlagde nuddel-retten. Nudler i sesam og hvitløkssaus med sprø tofu og grønnsaker. Hver porsjon har mindre enn 400 kalorier.

Ingredienser

BASE

200g tofu

2 ts sesamolje

2 ts maisstivelse

salt og pepper etter smak

200g wok grønnsaksmiks

1 pakke diet noodles - Star Nutrition

SAUSEN

2 ss solsikkefrø smør

2 ss soya

1 ss agave sirup

1 ss eddik

1 ss sweet chilisaus

2 ss sesamolje

2 hvitløksbåter

50 ml grønnsaksbuljong

Slik gjør du


  1. Tørk av tofuen og skjær den i små terninger. Legg bitene i en dyp tallerken og hell over maisstivelse, salt og pepper.
  2. Varm en stekepanne med 2 ts sesamolje og stek tofuen til den er sprø. Sett den til sides.
  3. Visp sammen alle ingrediensene til sausen i en skål.
  4. Varm en stekepanne på middels temperatur, legg i wok-grønnsakene og stek dem i 5 min.
  5. Tilsett Diet noodles og saus. Kok deretter på lav til middels varme til sausen tykner.
  6. Rør inn den sprø tofuen, server og nyt av ditt mesterverk!

Næringsinnhold

Næringsinnhold (1 av 2 porsjoner)

  • Energi 372 kcal 
  • Fett 21 g 
  • Karbohydrater 27 g 
  • Protein 17 g
Köp produkterna från receptet
Kjøp fler, spar mer
79 kr
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
35 kr