
Oppskrift
Kyllingnuggets
Dagens middagstips; Crispy kyllingnuggets med maiskrem!
Ingredienser
(2 Porsjoner)
2 Kyllingbryst (strimlet)
1 Egg
2 Protein Chips Barbecue flavor
Poteter (i båter)
1 boks hermetiske mais
1 ss Smør
1 skvett fløte/melk
1 fedd Hvitløk
Ketchup
Barbeque saus
Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Kyllingen: Knus proteinchipsen til pulver. Kyllingbitene dyppes i egg, og rulles i chipspulveret. Disse bitene legger du utover ei stekeplate med bakepapir på. Stekes i ovnen på 200 grader i ca et kvarter (kommer an på størrelsen på kyllingbitene).
- Maiskrem: Tøm ut litt av væsken i maisboksen. Ha mais, hakket hvitløk og ca en spiseskje meierismør i en liten kasserolle. Dette varmes opp til det ryker og maisen er skikkelig varm. Ha oppi en god dæsj melk/fløte og mos alt med stavmikser. Smakes til med salt, pepper og evt enda mer smør og melk/fløte.
- Barbequesaus: Bland ca 50/50 med ketchup og barbequesaus.
- Potetbåter: Skjær poteter opp i passende båter, krydre og ha de inn i ovnen ca 25 minutter før kyllingen.