
OPPSKRIFT
Fylt proteinvaffel
Mettende vaffel fylt med kylling, pesto og mozzarella. Morsom variant av den klassiske varme sandwichen. Og denne er dessuten sunn og rik på proteiner! Perfekt å ta med ut på tur. Enkel å forberede og pakkes inn i litt folie eller matpapir for å nytes når du er på farten
Ingredienser
1-2 PORSJONER, 2 VAFLER
1 ½ dl Instant Oats, Star Nutrition
1 måleskje proteinpulver
1 dl melk av valgfri type
1 dl Liquid Egg Whites, Star Nutrition
1 ts bakepulver
en klype salt
Litt kokosolje til steking
Fyll:
1 kyllingfilé
1 ss grønn pesto
1 pk mozarella (125 g)
Litt ruccola
En klype fersk basilikum
Slik gjør du
- Bland havremel, proteinpulver, salt og bakepulver i en bolle.
- Tilsett melk og eggehviter og pisk til en jevn røre.
- Tilsett et skvett vann til røren hvis den blir for tykk.
- Salt og pepre kyllingen. Stek i olje til den er helt gjennomstekt.
- Varm opp vaffeljernet og pensle med kokosolje. Stek vaflene til de er gyldenbrune.
- Smør pesto på begge vaflene. Smuldre mozzarellaen over den ene vaffelen.
- Skjær kyllingen i skiver og legg på litt ruccola og fersk basilikum. Ha på litt salt og pepper.
- Legg den andre vaffelen som et lokk og legg den doble vaffelen tilbake i vaffeljernet. Varm opp en stund til osten har smeltet litt.
- Nyt den hjemme eller pakk den inn i litt papir og ta den med ut i naturen!
Lykke til og nyt!
Næringsinnhold
Næringsinnhold for hele oppskriften
- Energi 744 kcal
- Fett 23 g
- Karbohydrater 36 g
- Protein 96 g
Köp produkterna från receptet
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer