OPPSKRIFT

Fylt proteinvaffel

Mettende vaffel fylt med kylling, pesto og mozzarella. Morsom variant av den klassiske varme sandwichen. Og denne er dessuten sunn og rik på proteiner! Perfekt å ta med ut på tur. Enkel å forberede og pakkes inn i litt folie eller matpapir for å nytes når du er på farten

Ingredienser 

1-2 PORSJONER, 2 VAFLER

1 ½ dl Instant Oats, Star Nutrition

1 måleskje proteinpulver

1 dl melk av valgfri type

1 dl Liquid Egg Whites, Star Nutrition 

1 ts bakepulver

en klype salt

Litt kokosolje til steking

 

Fyll:

1 kyllingfilé

1 ss grønn pesto

1 pk mozarella (125 g)

Litt ruccola

En klype fersk basilikum

Slik gjør du

  1. Bland havremel, proteinpulver, salt og bakepulver i en bolle.
  2. Tilsett melk og eggehviter og pisk til en jevn røre.
  3. Tilsett et skvett vann til røren hvis den blir for tykk.
  4. Salt og pepre kyllingen. Stek i olje til den er helt gjennomstekt.
  5. Varm opp vaffeljernet og pensle med kokosolje. Stek vaflene til de er gyldenbrune.
  6. Smør pesto på begge vaflene. Smuldre mozzarellaen over den ene vaffelen.
  7. Skjær kyllingen i skiver og legg på litt ruccola og fersk basilikum. Ha på litt salt og pepper.
  8. Legg den andre vaffelen som et lokk og legg den doble vaffelen tilbake i vaffeljernet. Varm opp en stund til osten har smeltet litt.
  9. Nyt den hjemme eller pakk den inn i litt papir og ta den med ut i naturen!


Lykke til og nyt!

Næringsinnhold

Næringsinnhold for hele oppskriften

  • Energi 744 kcal
  • Fett 23 g
  • Karbohydrater 36 g
  • Protein 96 g
Köp produkterna från receptet
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
20 anmeldelser
79 kr
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
46 anmeldelser
89 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
2 anmeldelser
139 kr