Hvem er sier vel nei til eplekake?! Den er ikke bare vakker å se på, men også guddommelig god! En proteinrik eplekake toppet med kanelsukker som passer perfekt til kaffen.

Ingredienser

1 kake

✨1 eple

✨50g smør med lavere fettinnhold

✨50 g eplemos

✨100 ml Star Nutrition flytende eggehvite

✨1 dl sukrin

✨1,5 dl havregryn

✨1,5 dl Whey 80, cinnamon bun

✨1 ts bakepulver

Topping

✨2 ts sukrin

✨1/2 ts kanel

Slik gjør du:

  1. Smelt smøret. Bland det smeltede smøret med eplemos, sukrin og eggehvite.
  2. Tilsett havregryn, proteinpulver og bakepulver. Bland godt til en jevn røre
  3. Hell røren i en ildfast form. Skjær eplet i tynne skiver og legg oppå røren. Dryss over sukrin og kanel.
  4. Sett i ovnen og stek i ca 30 minutter på 200 grader. La avkjøles og nyt!

Næringsinnhold

Per kake

Energi 74 kcal

Fett 2 g

Karbohydrater 7 g

Protein 6 g

Kjøp produktene til oppskriften
Toppselgere
+ 25 varianter
Toppselgere
+ 25 varianter
289 kr
Kjøp
Kjøp