🏋️SPRINGSALE🏋️

Vår betyr mer energi - fyll opp med favoritter til superpriser

Träningsmål: Bygga muskler

Gå opp i vikt, eller å bulka, er et langsiktig prosjekt som krever tid så vel som kunnskap. I denne kategori har vi kompilert de viktigste punktene for at vektøkningen din skal være av høy kvalitet.

Når det gjelder vektøkning er det viktig å gjøre riktig helt fra starten for att vektøkningen din skal være av høy kvalitet. Det är et moro prosjekt som krever tid, slit og kunnskap – men det kan gjøres av hvem som helst. De tre viktigste faktorer slik at dine ekstra kilo består av muskelmasse og ikke fett er:

  1. Du må følge en tung, smart fastlagt treningsplan
  2. Du må spise tilstrekkelig mengde protein (2 g/kg/kroppsvekt)
  3. Du må være på et ganske stort kalorioverskudd (gå ikke opp i vekt for raskt) 

1. Gainer

En gainer er et energirikt næringstilskudd som hjelper deg å nå din daglige protein- og kaloribehov. Gainers består vanligvis av protein og kolhydrater i forholdet 1:3 – en velprøvd blanding som fremmer restitusjon og muskelbygging.


Topp-3 gainers

15%
+ 6 varianter
662 kr
779 kr
Kjøp
Kjøp
15%
+ 4 varianter
764 kr
899 kr
Kjøp
Kjøp

2. Kreatin

Kreatin er en velprøvd prestasjonsforsterker, som blir lagret i musklerna som en lett tillgjengelig energikilde og brukes under tung trening, for eksempe gymtrening. Kreatin øker både styrken og utholdenhet – samtidig som det forenkler musketillvekst.


Topp-3 kreatin

Toppselgere
10%
242 kr
269 kr
Toppselgere
10%
224 kr
249 kr
10%
431 kr
479 kr

3. ZMA (zink- og magnesiumaspartat)

ZMA er et etablert produktkonsept som er basert på de essensielle mineralstoffene zink og magnesium. En velprøvd ingredienskombinasjon som reglerer hormonproduksjon og forbedrer søvnkvalitet.


Topp-3 ZMA-produkter

25%
149 kr
199 kr
Toppselgere
10%
404 kr
449 kr

Ferdige pakker

For å gjøre det enda enklere for deg har vi også satt sammen et antall komplette pakker med produkter som, begge hver for seg og i et synergistisk samarbeid, fremmer økning av kvalitativ kroppsvekt.


Topp-3 ferdige pakker

20%
685 kr *
857 kr
Kjøp
Kjøp

Relaterte artikler