Träningsmål: Bygga muskler

Gå opp i vikt, eller å bulka, er et langsiktig prosjekt som krever tid så vel som kunnskap. I denne kategori har vi kompilert de viktigste punktene for at vektøkningen din skal være av høy kvalitet.

Når det gjelder vektøkning er det viktig å gjøre riktig helt fra starten for att vektøkningen din skal være av høy kvalitet. Det är et moro prosjekt som krever tid, slit og kunnskap – men det kan gjøres av hvem som helst. De tre viktigste faktorer slik at dine ekstra kilo består av muskelmasse og ikke fett er:

  1. Du må følge en tung, smart fastlagt treningsplan
  2. Du må spise tilstrekkelig mengde protein (2 g/kg/kroppsvekt)
  3. Du må være på et ganske stort kalorioverskudd (gå ikke opp i vekt for raskt) 

1. Gainer

En gainer er et energirikt næringstilskudd som hjelper deg å nå din daglige protein- og kaloribehov. Gainers består vanligvis av protein og kolhydrater i forholdet 1:3 – en velprøvd blanding som fremmer restitusjon og muskelbygging.


Topp-3 gainers

+ 6 varianter
799 kr
Kjøp
Kjøp
+ 4 varianter
899 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
+ 1 variant
Star Nutrition
249 kr
Kjøp
Kjøp

2. Kreatin

Kreatin er en velprøvd prestasjonsforsterker, som blir lagret i musklerna som en lett tillgjengelig energikilde og brukes under tung trening, for eksempe gymtrening. Kreatin øker både styrken og utholdenhet – samtidig som det forenkler musketillvekst.


Topp-3 kreatin

Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
269 kr
Nyhet
Kjøp fler, spar mer
299 kr
Kjøp fler, spar mer
479 kr

3. ZMA (zink- og magnesiumaspartat)

ZMA er et etablert produktkonsept som er basert på de essensielle mineralstoffene zink og magnesium. En velprøvd ingredienskombinasjon som reglerer hormonproduksjon og forbedrer søvnkvalitet.


Topp-3 ZMA-produkter

Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
199 kr
Toppselgere
Prisfunn
337 kr
Laveste pris 337 kr
Laveste pris 337 kr
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
339 kr

Ferdige pakker

For å gjøre det enda enklere for deg har vi også satt sammen et antall komplette pakker med produkter som, begge hver for seg og i et synergistisk samarbeid, fremmer økning av kvalitativ kroppsvekt.


Topp-3 ferdige pakker

Relaterte artikler

Nybegynnerguide: Bli sterk

Kosttilskudd for deg som vil øke styrken

Å være stark er ikke bare sunt – det är moro å trene for også! Men for å øke styrken sin kreves både kunnskap og vil. Her får du grunnleggende informasjon om hva som er viktig å tenke på og tre effektive produkttips.

Produktguide Nybegynnertips
Guide: gå ned i vekt

Kosttilskudd for deg som vil gå ned i vekt

Nærmer seg sommerens deff? Kanskje vil du bare ta bort trøstekiloene? Uansett hva slutmålet er, så kan du i dette segmentet lese mer om noen grundleggende men viktige faktorer for hvordan du kan forbrenne fett på en effektiv måte.

Produktguide Nybegynnertips
Guide: gå opp i vekt

Kosttilskudd for deg som vil bygge muskler

Å bygge muskler er et langsiktig prosjekt som krever kunnskap så vel som engasjement. Her finner du informasjon om tre produktkategorier som gjør forpliktelsen enklere og mindre tidkrevende.

Produktguide Nybegynnertips