Träningsmål: Bygga muskler

Gå opp i vikt, eller å bulka, er et langsiktig prosjekt som krever tid så vel som kunnskap. I denne kategori har vi kompilert de viktigste punktene for at vektøkningen din skal være av høy kvalitet.

Når det gjelder vektøkning er det viktig å gjøre riktig helt fra starten for att vektøkningen din skal være av høy kvalitet. Det är et moro prosjekt som krever tid, slit og kunnskap – men det kan gjøres av hvem som helst. De tre viktigste faktorer slik at dine ekstra kilo består av muskelmasse og ikke fett er:

  1. Du må følge en tung, smart fastlagt treningsplan
  2. Du må spise tilstrekkelig mengde protein (2 g/kg/kroppsvekt)
  3. Du må være på et ganske stort kalorioverskudd (gå ikke opp i vekt for raskt) 

1. Gainer

En gainer er et energirikt næringstilskudd som hjelper deg å nå din daglige protein- og kaloribehov. Gainers består vanligvis av protein og kolhydrater i forholdet 1:3 – en velprøvd blanding som fremmer restitusjon og muskelbygging.


Topp-3 gainers

+ 6 varianter
799 kr
Kjøp
Kjøp
+ 4 varianter
899 kr
Kjøp
Kjøp

2. Kreatin

Kreatin er en velprøvd prestasjonsforsterker, som blir lagret i musklerna som en lett tillgjengelig energikilde og brukes under tung trening, for eksempe gymtrening. Kreatin øker både styrken og utholdenhet – samtidig som det forenkler musketillvekst.


Topp-3 kreatin

3. ZMA (zink- og magnesiumaspartat)

ZMA er et etablert produktkonsept som er basert på de essensielle mineralstoffene zink og magnesium. En velprøvd ingredienskombinasjon som reglerer hormonproduksjon og forbedrer søvnkvalitet.


Topp-3 ZMA-produkter

Ferdige pakker

For å gjøre det enda enklere for deg har vi også satt sammen et antall komplette pakker med produkter som, begge hver for seg og i et synergistisk samarbeid, fremmer økning av kvalitativ kroppsvekt.


Topp-3 ferdige pakker

Relaterte artikler

Nybegynnerguide: Bli sterk

Kosttilskudd for deg som vil øke styrken

Å være stark er ikke bare sunt – det är moro å trene for også! Men for å øke styrken sin kreves både kunnskap og vil. Her får du grunnleggende informasjon om hva som er viktig å tenke på og tre effektive produkttips.

Produktguide Nybegynnertips
Guide: gå ned i vekt

Kosttilskudd for deg som vil gå ned i vekt

Nærmer seg sommerens deff? Kanskje vil du bare ta bort trøstekiloene? Uansett hva slutmålet er, så kan du i dette segmentet lese mer om noen grundleggende men viktige faktorer for hvordan du kan forbrenne fett på en effektiv måte.

Produktguide Nybegynnertips
Guide: gå opp i vekt

Kosttilskudd for deg som vil bygge muskler

Å bygge muskler er et langsiktig prosjekt som krever kunnskap så vel som engasjement. Her finner du informasjon om tre produktkategorier som gjør forpliktelsen enklere og mindre tidkrevende.

Produktguide Nybegynnertips