Treningsmål: Gå ned i vekt

Nærmer seg sommerens deff? Kanskje vil du bare ta bort trøstekiloene? Uansett hva slutmålet er, så kan du i dette segmentet lese mer om noen grundleggende men viktige faktorer for hvordan du kan forbrenne fett på en effektiv måte.

Forbrenne fett og viktnedgang er i stort sett et spørsmål om ren matematikk: Du må forbruke mer kalorier enn du får i deg selv. Hvis du gjør det, må kroppen få energi fra noe annet enn maten, vilket den får gjennom å forbrenne kroppsfett. Denne tilsynelatende enkle ligningen kan løses på tre måter:

  1. Gjennom å forbruke flere kalorier (via fysisk aktivitet)
  2. Gjennom å spise mindre kalorier (redusere matinntaket)
  3. Eller mest fordelaktig av alt: Gjennom en kombinasjon av begge deler

1. Fettforbrennere

Fettforbrennere er ikke mirakelpiller som får deg til å gå ned i vekt mens du ligger i sofaen. Imidlertid kan det være et uvurderlig verktøy som hjelper deg under din vektreise ved å skaffe energi, redusere appetitten og øke metabolismen.


Topp-3 fettforbrennere

2 for 1
349 kr
10%
269 kr
299 kr

2. Proteinpulver

Protein i tilskuddsform blir ofte forvekslet med å være et produkt som utelukkende vender seg til de som vil bygge muskler eller gå opp i vekt. Et høyt proteininntak motvirker muskelnedbryting under dietten, hvilket betyr at tapt vekt hovedsakelig består av fett.


Topp-3 proteinpulver

Toppselgere
10%
+ 11 varianter
Toppselgere
10%
+ 11 varianter
Star Nutrition
359 kr
399 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
10%
+ 2 varianter
Toppselgere
10%
+ 2 varianter
Star Nutrition
314 kr
349 kr
Kjøp Kjøp
20%
+ 2 varianter
231 kr
289 kr
Kjøp Kjøp

3. BCAA (forgrenede aminosyrer)

BCAA er samlingsnavnet for de tre grenade aminosyrerne leucin, valin och isoleucin. BCAA motvirker muskelnedbrytelse og mental tretthet under trening, og kan derfor være et effektivt hjelpemiddel under din reise mot en deffet fysik.


Topp-3 BCAA

20%
+ 3 varianter
183 kr
229 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
10%
+ 3 varianter
Toppselgere
10%
+ 3 varianter
Star Nutrition
224 kr
249 kr
Kjøp Kjøp

Ferdige pakker

For å gjøre det enda enklere for deg har vi også satt sammen et antall komplette pakker med produkter som, begge hver for seg og i et synergistisk samarbeid, fremmer effektiv viktnedgang.


Topp-3 ferdige pakker

26%
879 kr *
1.186 kr
Kjøp Kjøp

Relaterte artikler